krivo sam se izrazila

bi htio se učlaniti u koven?
iz okolice čakovca-vraždina-i sela između njih?
i da ima od 14 do 15 godina?
ako da... javi se
book
Ako ima od 14 do 15 godina, bolje da se bavi nekim stvarima prilagodjenim tom uzrastu...lilly wrote:ei ljudi. ima li koji od vas da se bavi wiccom?
krivo sam se izrazila. ima li tu koji wiccan koji
bi htio se učlaniti u koven?
iz okolice čakovca-vraždina-i sela između njih?
i da ima od 14 do 15 godina?
ako da... javi se
book
Eagles wrote:Da bi učlanila maloljetnika u koven ili bilo kakvu organizaciju trebaš potpis roditelja na papiru tipa:
"Poštovani roditelji __________ ____________ (ime djeteta),
vaše se derište zainteresiralo za magijske djelatnosti unutar kovena Mi Smo Ludi Čarobnjaci, i potrebna je vaša suglasnost. Molimo da se potpišete na crtu ispod teksta. Ako trebate više informacija, slobodno nam se javite u Ulicu Tu I Tu 19, ili na broj mobitela 095 / 1234 - 567. S poštovanjem,
svećenica Lilly (Liljana Đurđević)"
Ženo, živimo u Hrvatskoj, društvo je toliko primitivno da bi odmah završila na lomači. A Međimurje je, prema mojim iskustvima, prepuno lažnih kršćana...
Eagles wrote:Da bi učlanila maloljetnika u koven ili bilo kakvu organizaciju trebaš potpis roditelja na papiru tipa:
"Poštovani roditelji __________ ____________ (ime djeteta),
vaše se derište zainteresiralo za magijske djelatnosti unutar kovena Mi Smo Ludi Čarobnjaci, i potrebna je vaša suglasnost. Molimo da se potpišete na crtu ispod teksta. Ako trebate više informacija, slobodno nam se javite u Ulicu Tu I Tu 19, ili na broj mobitela 095 / 1234 - 567. S poštovanjem,
svećenica Lilly (Liljana Đurđević)"
Ženo, živimo u Hrvatskoj, društvo je toliko primitivno da bi odmah završila na lomači. A Međimurje je, prema mojim iskustvima, prepuno lažnih kršćana...