Dunja wrote:kuhim,
ti si rođena u kombinaciji Djevica-Vodenjak, jedna nježna duša sa racionalnim stavovima koja ipak katkad zna poletjeti u nebo svojim idejama i željama. Ne znam što te točno zanima ali recimo imaš u 1. kući retro Ju, koji je sam po sebi jako lijep planet, iako te ova retrogradnost zna gurati unazad i vraćati pa ponavljaš neke stvari u odnosima sa ljudima u svojoj okolini i tu ima dosta previranja. Imaš puno planeta u 7. kući koja je planeta braka, partnera ali i javnosti i otvorenih neprijatelja. Sad da li ti je važno pitanje braka? Ili si već u braku? Napiši malo što te zanima.

danke

hm, sta me zanima. zanima me grande amore...

jer sam sklona ponavljanju unedogled istih idiotarija koliko god ja to izanalizirala i koliko god bila svjesna svega, razum sljaka, jos kad bih ga uzela kao smjernicu..khm! i koji me vrag privlaci na tim neprobojnim osobama...arghhh... zast ih se drzim ko pijan plota ako nema napretka, ni nazad ni naprijed.
zanimaju me odnosi s ljudima, prijateljima. uzasno mi je tesko naci tu osobu s kojom cu odrzati povezanost. kod mene su prijateljstva poput zaljebljenosti, zaludenost sa obje strane u pocetku, i na kraju me osoba pocne zivcirati svojom pojavom..nekako nikome ne mogu reci malo mracnije stvari. nitko ne zeli otvoreno o tome. eventualno onako povrsno, sto me dozlaboga iritira...hocemo ovotreno ili ne...cisto da znam!!!
i zanima me jel ima veze natalna karta sa podloznoscu nekim spiritualnim stvarima (nista strasno, osim sto me strasno vuce sve u tom smjeru, nisam nikad prakticirala nis vise od gatanja iz kave made by luda baba koja je svima rekla da se uvijek nasminkaju i urede kad izlaze iz kuce

ko da mi to treba hehe). i imam postenih problema sa snovima odmalena

pa sam recimo poprilicno iscrpljena od toga..tek sam neki dan kopala malo po netu, jer su mi svi rekli da pricam s nekim popom (koji bi izvrsio egzorcizam kak je upucen po svoj prilici

), pa sam zakljucila da bi moglo biti nesto od astralne projekcije samo je jednostavno prezastrasujuc osjecaj da bih duze izdrzala, uvijek se trgam samo da se probudim od panike (i usput urličem pa probudim sve susjede

)..
valjd nije previse