Napisao sam duži post o tome,a kako sam se discoectao a post se nije poslao pa mi se nije dalo ponovno pisat.
Dakle,nevjerujem ali opet postoji mogućnost da griješim jer sam samo čovjek

Naletjela sam na jedan takav primjer - postoje rituali koji se mogu izvesti samo u određeno vrijeme - svakih nekoliko godina npr., za točne vladavine nekog planeta -gdje nije dovoljno samo uskladiti doba dana, fazu mjeseca već treba iti što dalje, što detaljnije...uvijek se u ritualima napominje usklađivanje sa određenom fazom mjeseca ili drugim vremenskim oblicima, što bi moglo potvrditi gore navedeno tj. približavanje određenoj matrici. Kako je na noć vještica najtanja spona između ovog i drugih svijetova i tada najbolje uspjeva divinacija, može biti da su u nekim određenim trenucima jača djelovanja određenih dimenzija, pa izvodeći ritual u to vrijeme pojačava se njegova djelotvornost ili pak može biti da ulazimo u taj već utabani put nekog prije nas... Neki ljudi jednostavno osječaju određene energetske silnice (najčešće vezane uz fazu mjeseca), neki i manje utjecajne stvari. Dakle osim želje i vizualizacije dobro je posegnuti i za ostalim stvarima npr. vremenom kad je određena silnica najbliža, najtanja i kad najviše utjeće na ovu dimenziju. Prema Solomonu također je razrađena tabela vladajućih planeta - tj. označeno je vrijeme u kojem se može prizvati određeni anđeo... To je isto jedna poveznicatatyana39 wrote:Na jednom mjestu sam pročitala interesantnu opservaciju zašto je ritual važan. ritual je ponovljen od mnogih ljudi mnogo puta sa jakom vjerom i jakom vizualizacijom. Zbog toga je ritual kao utabani put koji su utabali oni koji su ga prešli. U nekoj astralnoj matrici on je ponavljanjem osnažen, a što je više puta ponovljen sa većom snagom to je ta utabanost jača. Tako kad ga mi obavljamo on dobija snagu svih onih koji su u njega vjerovali i njime se služili. Šta mislite o tome?