Crna magija

book_of_shadows

Da, ali svejedno je OPASNO. U igri su moćne i jake sile, sile koje se suprostavljaju prirodi..... ;)
Riječima možeš uništiti čovjeka, a djelima ubiti.....
Soul Hunter

Ja ad san prvi nekoliko puta prakticira magiju na satu tjelesnom,nogometna lopta odletjela je na vrh dvorane i zapla uz zid. Visila bi i dandanas tamo da nisu se uspeli na vrh dvorane i lupali po zidu...
tallamasca

Iskreno ja je primjenjujem, ali samo u slucajevima kada mi se netko dovoljno dobro zamjeri da podizmem takve mjere. Ali da bi to napravila osoba bas mora napraviti ogroooomnooooo sra..eeee kad sam joj to napravila.
Ima li tko neku ideju kako nekoga dugorocno mucit, a da nije previse? Moji sprellovi su prebrutalni... ne zelim da se ova ubije :D
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
Eagles

To nie način.. Nikako! Mene zjbvj u školi otkad znam za sebe i nikad nemam dobre dane, postoje samo oni loši i jako loši. Pronađoh par "uroka" i nije mi palo napamet (tj. je) da ih iskoristim.
tallamasca

Eagles wrote:To nie način.. Nikako! Mene zjbvj u školi otkad znam za sebe i nikad nemam dobre dane, postoje samo oni loši i jako loši. Pronađoh par "uroka" i nije mi palo napamet (tj. je) da ih iskoristim.
I mene su zajebavali u školi, ali nisam bacala uroke ni na koga. Postoje situacije kada se urok moze stavit na vagu i vidit da je izjednaceno. Ali opet ovisi o kakvom je uroku riječ. Npr.
Prijateljica je bacila urok na profesora i on je dobio rak i nakon nekog vremena čovjek je umro.
Naravno da to nije dobro. Ali postoje situacije kada je težina izjednačena. Samo u takvim situacijama treba znat šta se radi.
Soul Hunter

mah. nevolim uroke u nikojem pogldu
tallamasca

Mislim da vi nećete nikad shvatiti o čemu ja govorim. pa bolje da preskočimo to.
emina
Site Admin

Imam ja i previše razumjevanja, a još više živaca - pogotovo za početnike kojima ću uvijek rado objasniti što god zatreba i koliko god da potraje, a postovi su obrisani s namjerom da zaštite vas dvoje. Očito ti imaš problema sa razumjevanjem. :P
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
tallamasca

Ti mene ne trebaš štitit. :D
Soul Hunter

Tallamasca,meni se ti i hermantizam od početka činite skroz....nesmijem upotrijebiti izraz jer bi mi se post izbrisao pa ću kazat napuhani.
Mislim prvo se svađate sa kažeš emini da nema razumijevanja,pa curo ona svaki dan odgovara na oliko e-mailova o magiji!! I njena je knjigasjenki.com stranica. Zar ti misliš da bi to osoba bez imalo razumijevanja pisala?

I vidija san negdi u postovima ti nešto pišeš emini tipa: to je literatura za koju ti vjerojatno nikad nisi čula.
Dobro eto,svi smo mi glupi,samo si ti pametna...

Peace!
Post Reply