ako netko treba, znam raditi privjeske od drva sa kristalima i biljem, školjkicama i tako... a izrađivao sam i štapove sa kristalima, sve prirodno, jedino što koristim ljepilo da ne ispadnu

ali unatoš tome što koristim ljepilo obložim ga glinom ili glinamolom tako da kristal bude ipak sa cijelom štapom spojen koliko-toliko prirodnim materijalima.
evo slika moja prva dva rada (ostali su darovani

)
štap, šamanski, rađen kao sinteza elemenana... jantar kao zemlja/drvo, jastrebovo pero za zrak, petrovo uho kao voda, sniježni obsidijan za vatru (moja slobodna interpretacija pošto nastaje kada se lava naglo ohladi, barem sam tako pročitao, al ako sam u krivu i boja jantara može simbolizirati vatru). oko jastrebovog pera su 2 mala lapis lazulija, a drvo je jabukovo.
(op.a. u meditaciji s tim štapom mi se desila ona vizija koju sam opisao u temi "strah me")
narukvica za "uzemljenje"... sniježni obsidijan i onix amaterski vezani kožom
oba predmeta su starija od 5 godina, jesu korištena s pažnjom, ali s obzirom da nisu ni oštećeni niti popravljani/dorađivani, ne treba se brinuti oko kvalitete i trajnosti istih
slike:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.