Dobrodošlica!
A zakaj te zanima magija?
Illuminata Ultima
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (I.N.R.I.)
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (I.N.R.I.)
Pih, kakvo pitanje, pa da dođeš do dobrih koka 

Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
- tallamasca
hm... zasto bi netko koristio magiju da dode do dobrih "koka"? ali ima komplekse?
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
Without Face: "Tallamasca"
zdravo svima, ja proučavam magiju i sve vezano za nju već 3, možda 4 godine al ne prakticiram baš puno. moglo bi se reć da koristim magiju po potrebi. ali zanima me još puno toga i imam još puno za naučit. nikad dost učenja
. barem ne u vezi tog. mislim da bi mi ovo pomoglo puno. pozdrav!

Dobrodošli!
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
- mesecev_prsten
pozzdrav.imam 17 godina i proucavam magiju jer me odavno zanimala i to je izgleda jedino sto me zanima
i upala ovde da jos malo naucim nesto novo. 

All of my dreams always find me far beyond these fake fluorescent skies
Dobrodošla! Ugodno druženje.
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Evo ja sam nova
Shanti, kao što vidite.
Proučavam i prakticiram sve ono što me vodi do samospoznaje...Ima kog ovdje tko prakticira Franz Bardona, tko je čitao Samaela Aun Weora, naravno plus praksa? Pitam jer to mi je osnova za koju se držim na svom putu. Ako ima netko dobar savjet što mu je otvorilo oči - pucajte!
Mir i ljubav

Shanti, kao što vidite.
Proučavam i prakticiram sve ono što me vodi do samospoznaje...Ima kog ovdje tko prakticira Franz Bardona, tko je čitao Samaela Aun Weora, naravno plus praksa? Pitam jer to mi je osnova za koju se držim na svom putu. Ako ima netko dobar savjet što mu je otvorilo oči - pucajte!

Mir i ljubav
Dobro nam došla!shanti wrote:Evo ja sam nova![]()
Shanti, kao što vidite.
Proučavam i prakticiram sve ono što me vodi do samospoznaje...Ima kog ovdje tko prakticira Franz Bardona, tko je čitao Samaela Aun Weora, naravno plus praksa? Pitam jer to mi je osnova za koju se držim na svom putu. Ako ima netko dobar savjet što mu je otvorilo oči - pucajte!![]()
Mir i ljubav
vidi vidi..

Bardonov materijal jest kvalitetetno štivo, vrlo osebujno. Mogli bi otvorit koju raspravu na temu.