Pa nije lako oduprijet se tim očima sa slikeemina wrote:Gost jedva dočekao.

Pa nije lako oduprijet se tim očima sa slikeemina wrote:Gost jedva dočekao.
Upravo takoBaphomet wrote:Pa nije lako oduprijet se tim očima sa slikeemina wrote:Gost jedva dočekao.
ups al ja ti ne radim terapeutskiGost wrote:Upravo takoBaphomet wrote:Pa nije lako oduprijet se tim očima sa slikeemina wrote:Gost jedva dočekao.![]()
Angelina, ma platit ću ja! To nije uopće problem!
A usput ću ti i tada objasniti što je sexo terapija.
Ma dogovorit ćemo se.angelspring wrote: ups al ja ti ne radim terapeutski
Skicirat ću ti pa da vidiš dal bi se dalo izvest. Platina ili srebro, i da ne bude kamen bušen, jer me boli kad ga tako gledamangelspring wrote:ugl mogu ti napravit prsten koji nije od zice npr s nekim poludragim kamenom...
e al ja ti ne radim s plemenitim kovinama....emina wrote:Skicirat ću ti pa da vidiš dal bi se dalo izvest. Platina ili srebro, i da ne bude kamen bušen, jer me boli kad ga tako gledamangelspring wrote:ugl mogu ti napravit prsten koji nije od zice npr s nekim poludragim kamenom...
e pa tako nesto imam daemina wrote:Evo ovako nešto:
ovo imaju u chamacu..samo što je aluminij, bakar ili nešto.
ti se šališ, jel?Adonis wrote:Evo moj vrlo čudan događaj.Prije pola 5 minuta sinula mi je bezvezna ideja.Otišao sam do kompa gdje je bila mama na jednom čatu.Želio sam na komp.Prišao sam kompjuteru digao obadvije ruke i zaderao se sile munje nek mama izađe sa ćata i sa kompjutera i uperio ruke u komp.Mama je odma izašla sa ćata i izašla iz foruma.,,i evo sada sam na kompu.Pa jel to slučajnost ili je stvarno neš ima veze sa magijom.
MOLIM ODGOVOR.