Uredi tijelo (frizura, višak kilograma....), obuci se privlačno, našminkaj se privlačno, saznaj šta ga zanima i to nauči.....ako ga tako ne privučeš onda je gejann wrote:Moze li mi neko poslati na PP neki dobar spell za privlacenje neke osobe

Uredi tijelo (frizura, višak kilograma....), obuci se privlačno, našminkaj se privlačno, saznaj šta ga zanima i to nauči.....ako ga tako ne privučeš onda je gejann wrote:Moze li mi neko poslati na PP neki dobar spell za privlacenje neke osobe
Goste, goste....ne smiješ podcjenjivati mušku pohotuGost wrote:I naravno ako tip već je s nekom dobrom ribom manekenkom, imaš slabe šanse čak i poslije svega što je Baphomet nabrojao.
Ako želiš opet bit u veziann wrote:Moze li mi neko poslati na PP neki dobar spell za privlacenje neke osobe
pumpaj pumpaj?emina wrote:Ako želiš opet bit u veziann wrote:Moze li mi neko poslati na PP neki dobar spell za privlacenje neke osobe
pumpaj pumpaj
Ako želiš imat tjelo sexy
pumpaj pumpaj
da ti Todoriće ja namjestim
pumpaj pumpaj
moraš puno vitamina jesti
pumpaj pumpaj
jedan dva
pumpaj, pumpaj
Ma ja sam super,ali on je looodBaphomet wrote:Uredi tijelo (frizura, višak kilograma....), obuci se privlačno, našminkaj se privlačno, saznaj šta ga zanima i to nauči.....ako ga tako ne privučeš onda je gejann wrote:Moze li mi neko poslati na PP neki dobar spell za privlacenje neke osobe