ne zanima me aikidoGost wrote:Odi na aikido, pa ćeš saznatiangelspring wrote:sta je to?Gost wrote:seiza je zakon![]()
Kužiš, to moraš doživjeti, ne može se to opisati

ne zanima me aikidoGost wrote:Odi na aikido, pa ćeš saznatiangelspring wrote:sta je to?Gost wrote:seiza je zakon![]()
Kužiš, to moraš doživjeti, ne može se to opisati
Sastoji se od tri reci. Ai Ki Do - Put Ki Harmonije, U prevodu.Ima li aikido neko dublje spiritualno značenje?
Ako si stvarno Vodena koliko tvrdis ti bi se zaljubila u Aikido kad bi pocela da ga treniras.angelspring wrote: ne zanima me aikido
Polu lotos je hindu položaj i nije dobar za kičmu. Osmišljen je sa svrhom uništavanja vitalnih funkcija kičmene moždine kako bi prodor negativnih sila bio što brži.Baphomet wrote:Pocetnicima ne bih preporucio taj polozaj jer moze doci do slabije cirkulacije prema stopalima.
Ali neka probaju pa ako bude problema neka se prebace na položaj polu-lotusa, manji je pritisak i ugodnije je.
Interno učenje, dakakoBaphomet wrote:Jel to neko interno učenje ili ima neki tekst koji bi potkrijepio tu tvrdnju.
Pa daj malo nekakvih općenitih podataka, bas me zanima.Gost wrote:Interno učenje, dakakoBaphomet wrote:Jel to neko interno učenje ili ima neki tekst koji bi potkrijepio tu tvrdnju.