Tarot

Proricanje budućnosti: tarot, rune, hiromantija, numerologija
Post Reply
Gost
Dežurni slastičar

Annelica wrote:Da li neko kao pocetnik u svemu ovome moze da kupi tarot karte i knjige i da nauci nesto iz toga?
Ne.
Moraš da to dubiozno sudiraš na engleskom jeziku http://www.bota.org/, 15 dolara mjesečno.
O tome što je to tarot i kako je nastao možeš pročitati ovdje:
http://www.hermetizam.com/plus/tarot.htm
Illuminata Ultima
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (I.N.R.I.)
angelspring

Annelica wrote:Da li neko kao pocetnik u svemu ovome moze da kupi tarot karte i knjige i da nauci nesto iz toga?
a sta ti mislis, moze li? :) pa naravno da moze,svatko ima svoju metodu prikupljanja znanja, imas na netu dosta toga al mislim da su ti knjige sasvim dovoljan izvor za pocetak a kasnije ces aktivirati znanje iznutra ako ozbiljno pristupis tome...
Annelica

Posto vidim da ima vise vrsta tarot karti.
koju vrstu karti preporucujete za pocetnike?

hvala na odgovoru :)
angelspring

Annelica wrote:Posto vidim da ima vise vrsta tarot karti.

koja ti se najvise svidja :)
Gost
Dežurni slastičar

Annelica wrote:Posto vidim da ima vise vrsta tarot karti.

Ne postoje Tarot karte za početnike. Nepravilno baratanje tarotom vodi do teških infekcija astralnim entitetima.
Nije pametno prihvaćati odgovore ljudi koji o tarotu ne znaju ama baš ništa, zato jer ti se taj odgovor više sviđa od mojeg.
Okultne stvari su ozbiljne i s njima se ne treba igrati.
Eto da te upozorim, pa kad jednog dana vrag dođe po svoje, da ne možeš reći da te nitko nikada nije upozorio.
Illuminata Ultima
Baphomet

Čudi me Goste da si zaboravio napomenuti da ni u kjem slučaju ne uzima Crowley tarot :)
Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
Gost
Dežurni slastičar

Baphomet wrote:Čudi me Goste da si zaboravio napomenuti da ni u kjem slučaju ne uzima Crowley tarot :)
Ma sad sam malo proširio još spektar puritanske zabrane. Sad su svi taroti opasni za početnike. :mrgreen:
Illuminata Ultima
Artemida

Baphomet wrote:Čudi me Goste da si zaboravio napomenuti da ni u kjem slučaju ne uzima Crowley tarot :)
Da, Baphomet, za početnike NIKAKO nije Crowley tarot !!!
A ostali rade po svojoj volji i svome putu, naravno da odgovaraju za svaki svoj postupak...
through the stars I am coming
Artemida

Jeste li znali da ako igrate karte, kojima se neko poslužio za divinaciju, vi zapravo otvarate divinacijske karte, bez obzira što nesvjesno to činite, e a tu stvarno Gost ima pravo(pročitajte prethodni njegov post) :!:
through the stars I am coming
emina
Site Admin

Karte su karte kakve god bile.
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Post Reply