))
))Dobrodošlica!
- MarcelDominus
Cum sapienti viro libenter diserimus, dobrodošla!Miriam wrote:Pozdrav svima ako uopće ima više ikoga ovdje
Omnipotens accipere preces in pro regionem quod dedit nobis

- MarcelDominus
Dobrodošla!WOW wrote:Pozdrav svima i od mene. Ja sam nova članica. Pročitala sam dosta zanimjivih stvari na sajtu, a ponešto i naučila.
Nadam se lepom druženju.

- MarcelDominus
Ave, i naravno, godine nisu bineloni wrote:Nov sam na forumu a star dvadeset i nešto godina. Pozdrav svima.

Evo da napišem koje slovo o sebi..
zovem se mirjana,33 god i živim u splitu..od malih nogu me zanima recimo parapsihologija i psihologija..svoj život bi opisala kao lutanje i traženje nečega..kao mala sam bila u uvjerenju da sam došla sa nekog drugog planeta ..uvik drukčija od drugih.. neshvačena,odbačena,ismijana.. ali što te ne ubije ojača te.. ja sam živi dokaz toga.
 ..uvik drukčija od drugih.. neshvačena,odbačena,ismijana.. ali što te ne ubije ojača te.. ja sam živi dokaz toga.
sviđa mi se ovaj forum i nije mi jasno kako prije nisam nabasala na njega..žao mi je šta je tako slabo aktivan a bit će da su se svi dali u čitanje "lektire" 

o magiji neznam skoro ništa ali osjećam ju u sebi.. možda ovo zvući glupo ali vidit će te s vremenom da sam ja jedna iskrena osoba..
eto zasad toliko.. pozz i valjda se čujemo.. btw.. imam ja još puno novih tema

zovem se mirjana,33 god i živim u splitu..od malih nogu me zanima recimo parapsihologija i psihologija..svoj život bi opisala kao lutanje i traženje nečega..kao mala sam bila u uvjerenju da sam došla sa nekog drugog planeta
 ..uvik drukčija od drugih.. neshvačena,odbačena,ismijana.. ali što te ne ubije ojača te.. ja sam živi dokaz toga.
 ..uvik drukčija od drugih.. neshvačena,odbačena,ismijana.. ali što te ne ubije ojača te.. ja sam živi dokaz toga.sviđa mi se ovaj forum i nije mi jasno kako prije nisam nabasala na njega..žao mi je šta je tako slabo aktivan a bit će da su se svi dali u čitanje "lektire"

o magiji neznam skoro ništa ali osjećam ju u sebi.. možda ovo zvući glupo ali vidit će te s vremenom da sam ja jedna iskrena osoba..
eto zasad toliko.. pozz i valjda se čujemo.. btw.. imam ja još puno novih tema

Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt.