lav podznak riba
trebami puno dok se naljutim i pocmem urlat, cesto se desi da se okrenem i odplivam u dubinu gdje sam na miru
Što ste po horoskopu?
-
cao svima! ja sam po datumu ovan ali mi vise odgovara riba.rodjena sam na prelazu u 2:35 posle ponoci.21marta.ali po karakteristikama vise odgovaram ribi.povucena sam.volim da mastam,romanticna sam ali ima tu i ovna malo.ovnovi su tu da su vek prvi.u centru paznje itd.a ja ne. mada sam i tvrdoglava.90posto mi odgovara karakteristika ribe. . . i kako sad?da citam obadva horoskopa?
- little wich
Zanima me za jednu drugaricu, kakve su ribe koje su u podznaku djevice. Sa kojim znacima se najbolje slaze?
svaki znak u horoskopu je osobit , ima svoju svijetlu i tamnu stranu ,, isto tako svaki horoskopski znak je ograničen i svojim podznakom, koji nam određuje poneke karakteristike, ali nemojmo zaboraviti da je okolina u kojoj smo rasli i obitelj u kojoj smo odrastali bitan faktor koji nas je odredio . ponekad treba ouno snage da se uzdignemo iznad svojeg porijekla, da promijenimo neke situacije u koje nas je život doveo, pozdrav