Koga pitaš?tallamasca wrote:je li i hermi s vama?
koven
- tallamasca
Gwydion, tebe
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
- tallamasca
ja sam iz splita. i nekako uvijek naletim na nekoga tko se bavi. ali u vecini slucajeva su to osobe koje su tek pocele i koje traze nekoga da ih savjetuje.BRATTIA wrote:ja bi stvarno voli da postoji bar neka grupica u splitu, bar za dijeliti znanje, jer neznanje dovodi do katastrofe
"From that crazy night I'll never forget my love..."
ta sam... ma šalim se.. prije bi rekla da bi bilo lipo popit kavu sa nekim ko dijeli vaša stajališta..tallamasca wrote:ja sam iz splita. i nekako uvijek naletim na nekoga tko se bavi. ali u vecini slucajeva su to osobe koje su tek pocele i koje traze nekoga da ih savjetuje.BRATTIA wrote:ja bi stvarno voli da postoji bar neka grupica u splitu, bar za dijeliti znanje, jer neznanje dovodi do katastrofe
Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt.
-
Jbg, ja ne pijem kavu, samo pivoMiriam wrote:ta sam... ma šalim se.. prije bi rekla da bi bilo lipo popit kavu sa nekim ko dijeli vaša stajališta..tallamasca wrote:ja sam iz splita. i nekako uvijek naletim na nekoga tko se bavi. ali u vecini slucajeva su to osobe koje su tek pocele i koje traze nekoga da ih savjetuje.BRATTIA wrote:ja bi stvarno voli da postoji bar neka grupica u splitu, bar za dijeliti znanje, jer neznanje dovodi do katastrofe
- MarcelDominus
godinama sam bio zainteresovan za podrucije za koven ali u beogradu i sarajevu ga nikada nisam niti nasao niti formirao
Omnipotens accipere preces in pro regionem quod dedit nobis