Vidovnjakinja
- anngellika
P ja ti preporucujem "Veciti Kalendar - Magijske veštine". Tamo imaš sve jasno objašnjeno i skraceno, pa ti posle odlucis sta ces dalje da proucavas.Bella wrote:Moze li neko da mi pomogne vezano za proricanje buducnosti-koje knjige preporucujete za pocetnike? Zanima me ali niko mi ne odgovara kao da niko vise ne ulazi na ovu stranicu
Ja ti preporučujem da počneš sa čitanjem iz dlana.

I'm just different, but people call me crazy...

- anngellika
Neznam, ja sam do sad na blogu videla samo 3 aktivna člana. Bella, Razor i Little Wich (sebe ne računam...). Ali vidim ima i par novih članova, možda oni budu aktivni?Bella wrote:Pa da sam to znala odmah bi joj poslala pm i rjesena stvar! Pa sta se desilo sa clanovima,zasto nisu vise toliko aktivni?

I'm just different, but people call me crazy...
- little wich
Hvala angelica
.Aktivna sam koliko god mogu da budem, nisam neki strucanjak za magiju ali znam dosta svari.Tu sam da pomognem koliko mogu.

i ja sam aktivan, radije čitam nego da pišem jer smatram da su svi oni koji su znali otišli s foruma. ne znam dal znate za Eminu, vodila je i sajt www.knjigasjenki.com i ovaj forum i sve je bilo bolje, ali ne znam kud je nestala. uglavnom, uvijek je pisala kvalitetne odgovore i o svemu je znala barem nešto, pa su diskusije bile kvalitetnije, a sada forumom prolaze klinci u pubertetu i pišu kako bi htjeli napraviti "magični trik".
samo kažem, forum je postao kokošinjac.
nickmiau wrote:i ja sam aktivan, radije čitam nego da pišem jer smatram da su svi oni koji su znali otišli s foruma. ne znam dal znate za Eminu, vodila je i sajt http://www.knjigasjenki.com i ovaj forum i sve je bilo bolje, ali ne znam kud je nestala. uglavnom, uvijek je pisala kvalitetne odgovore i o svemu je znala barem nešto, pa su diskusije bile kvalitetnije, a sada forumom prolaze klinci u pubertetu i pišu kako bi htjeli napraviti "magični trik".
potpisujem..