ne znam sto se događa ali trebam odgovore,molin vas pomozite

Post Reply
chacorro
Posts: 1
Joined: Sun Jan 04, 2015 5:33 pm

zadnjih pola godine mi se samo događaju jako jako čudne stvari...nemogu dokučiti o čemu se radi tako da tražim pomoć od bilo koga..vec sam izgubila par dragih osoba zbog ovog.npr.u sedmom mjesecu 2014 mala sam jako velike komplikacije kod kuce.i to mi je stvarno kidalo živce. i kako kazu moj je problem sto sve trpim i nnikad ne pričam o problemima.ne znam kako da ovo uopće objasnim ali kad me obuzme neki jaki osjećaj kako npr. ljutnja (kao u sedmom mjesecu 2014) uvijek se nesto dogodi..i to jako loše..
da opišem situaciju iz sedmog mjeseca:
mojoj mami je dosla sudska opomena u vezi dugova...mrzim vidjeti majku kao plače..i toga dana je ona odlučila izaci van i otici do svoje sestre(valjda) ugl. nesto kako bi se smirila.ja sam ostala sama kuci i na neki nacin me je prevladao taj ocaj i ljutnja i doslovno sam se zapilila pogledom u čašu vode koju sam ja stavila na stol ranije toga dana.ta čaša je odletila je sa stola.doslovno kao da ju je neko gurnuo.čaša je pala na pod u 1000 komadica.i ja sam bila jako prestrašena..i ne znam sto se desilo.i to nije prvi put ...jedanput mi je nestalo svjetla u cijelom kvartu.i ja sam išla zapaliti svjeće..i kad sam otišla po šibice do kuhinje i kad sam se vratila do dnevnog boravka svijeće su bile upaljene.

vjeruj te mi molin vas,ne izmišljam ovo..majke mi.ovo je jako čudno i ja neznam sto da radim ,znam da nije sve ovo u mojoj glavi samo ..tako da molim vas ako iko išta zna neka mi kaze MOLIM VAS TREBAM NEKU POMOĆ
User avatar
little wich
Posts: 264
Joined: Thu Dec 31, 2009 6:55 pm
Location: Bar

Cao. Zao mi je sto to sve prozivljavas. Po meni ti imas moci za koje ne znas da ih imas, mozes mislima da pomjeras stvari i slicno. Meni se prije desavalo kad sam ljuta da se desi ensto lose na primjer da mi decka zaustavi policija jer nisam umjela da kontrolisem ljutnju i samo veci haos napravim. Tako i ti ne umijes to da kontrolises i to ti je uglavnom to. Imas vjerovatno usadjenu neku duboku ljutnju u sbi koju treba da iznacis iz sebe. Ja sam tu da ti pomognem kolkiko mogu. Nisam neki naucnik sto se tice tih stvari, ali mogu pomoci. Mozda bi trebala da se konsultujes sa nekim strucim. I ja ti vjerujem da ti se to desilo, zato sto je to moguce da se desi.
User avatar
little wich
Posts: 264
Joined: Thu Dec 31, 2009 6:55 pm
Location: Bar

Moguce da si i empaticna osoba. Ako ti sto treba mozes mi poslatiti i u provatnoj poruci.
Post Reply