Brbljaona
chat party u 22 h!
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Chat parti je svaki dan u 22, tako da stigneš danas i sutra
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
- Annabel Lee
Pa no....a di je onda ljudstvo....
?

Ružno je lijepo, a lijepo je ružno; lebdimo kroz maglu i uzdušje kužno.
Lijep pozdrav svima. Ispričavam se što neko vrijeme nisam sudjelovala u radu foruma zbog određenih obaveza. Pokušat ću to ispraviti. Također želim dobrodošlicu novim članovima sa željom da obogate forum novim postovima i temama. Veselim se lijepoj suradnji sa svima. Kako je došla jesen i rasprave i razgovori na chatu mogli bi postati češći, nekako ćemo dogovoriti određeno vrijeme a ako treba i dane da se malo bolje upoznamo. Toliko za sada od mene. 

- tallamasca
Drago mi je što si se vratilaDunja wrote:Lijep pozdrav svima. Ispričavam se što neko vrijeme nisam sudjelovala u radu foruma zbog određenih obaveza. Pokušat ću to ispraviti. Također želim dobrodošlicu novim članovima sa željom da obogate forum novim postovima i temama. Veselim se lijepoj suradnji sa svima. Kako je došla jesen i rasprave i razgovori na chatu mogli bi postati češći, nekako ćemo dogovoriti određeno vrijeme a ako treba i dane da se malo bolje upoznamo. Toliko za sada od mene.

"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
- tallamasca
ja sam uspila sredit internet doma. pa ćemo se više viđast 

"From that crazy night I'll never forget my love..."