Pismo Glavnom Krivcu Za Sve

Chit-chat. Pričajte o svemu što nema veze sa magijom. Ovaj dio foruma je: babinjak, kokošinjac, kafić. :-)
Post Reply
nemir
Posts: 21
Joined: Mon Aug 09, 2010 9:58 am
Contact:

Zovemo je evolucija. Počela je prije 30.000 godina. "Star Trek - Zvijezdane staze" nisu budućnost u koju smo teletransportirani iz doba dinosaurusa i mamuta; nismo u Enterpriseu-u i ne putujemo svjetlosnom brzinom svemirom već pužemo našim zakrčenim i zagađenim ulicama; ja nisam Spock, ti nisi Sulu, a nema ni Kirka. Umjesto da si ih rješavao, 30.000 godina si probleme izbjegavao izmišljajući nove nazive za njih. Trideset tisuća godina su se problemi nagomilavali. I evo nas danas tu gdje jesmo.

Globalna financijska kriza? Ovo nije ekonomska kriza, ovo je kriza gluposti i lažnog morala, u toku je najveća pljačka u povijesti. Problem nikada nije predstavljao problem sam po sebi već reakcija na problem. Nema više okolišanja, ti si naš najveći problem. Naš problem nisu globalna financijska elita, lukavi advokati, prljavi političari, korumpirani sindikalisti i sva ostala banda. Naš najveći problem si ti, upravo tako, lično ti.

Najučinkovitiji i najneosporavaniji oblik kontrole nad ljudskom populacijom je ono što stanovništvo zbog svog neznanja ne može vidjeti. Kome i kako ikada može pasti na pamet pobuniti se protiv ropstva kad misli da je slobodan? Ključ ovog lavirinta bez izlaza je iluzija o slobodi izbora.

Raditi sve više i više, i odricati se sve više i više, proces je koji ima svoje matematičke i fizičke granice. Krivac, upravo smo stigli do te točke!

Nema više zaluđivanja prijatelju, nakon trideset hiljada godina, iako posljednja, umrla je i najveća od svih iluzija, nada. Stvarne promjene možemo ostvariti samo kad masovno prestanemo surađivati sa sustavom koji nas je zarobio, diktaturom koja upravo nastoji naše ropstvo dovesti do ektremnih granica.

Ovo nije šala i ovo nije spam, "Najvažniji Matrix Eksperiment Ikada - Facebook" je najvažniji poziv koji ti je ikada bio upućen. Što je 10 minuta tvog vremena u odnosu na ono što još uvijek nazivaš život iako si već odavno na najbitinijim frontovima mrtav, u odnosu na budućnost tvoje djece i njihovih potomaka? Ništa! Proširi ovaj poziv po forumima, blogovima, podijeli ga s barem jednim prijateljem na Facebooku ako već ne možeš više od toga:

Pismo Glavnom Krivcu Za Sve: Najvažniji Matrix Eksperiment Ikada - Facebook
-solanum-
Posts: 18
Joined: Thu Feb 25, 2010 12:39 am

Ne razumijem.

Pa niko nikoga puškom ne tjera tamo ;)


I tko su ti to "mi" , "Vi" , "Ti" o kojima govoriš ?

Možeš li malo precizirati ? :mrgreen:Ako netko tamo širi paniku možda zbog osobnih nevolja na fejsu ili tako nešto što se niti sa Sljemena ne vidi, a kamoli iz najnižih viših svera ....hej, ja nisam kriv za to, a nije ni evolucija ni kapetan Spock .... i bok

Niti će ikoj problem biti riješen nekakvom veltšmerc lamentacijom i pozivom na globalno pokajanje ;)
User avatar
x.angelus
Posts: 108
Joined: Wed Nov 12, 2008 6:48 pm
Location: Zadar, Republika Hrvatska
Contact:

Ni meni nije jasno s kim se ti raspravljas. :roll:
"When the stars have all gone out. You'll still be burning so bright."
"Cast me gently. Into morning. For the night has been unkind."
Post Reply