Ipak, tu s mo s istim interesima, barem bismo trebali biti. No, ja nova, što sad. Rado bih s nekime i raspravila nešto, ne samo čitala...
Slažem se sa tobom, i ja sam maloletan imam 17 god ali to ne znaci da smo maloumni, btw, cuo sam svakakve glasine o forumu ali trebali bi smo zvati jos ljudi pa da vide da smo "normalna" ekipanickmiau wrote:Negativnom glasu? :/Sacreus wrote:A po netu forum je na negativnom glasu... primarno zbog "djece" koja se ovdje skuplja, pod "djeca" mislim na ljude koji pogledjau Harry Pottera pa se odluce bavit magijom jer zakljuce da je to isto kao na filmu, ljude koji se ne zele suocit s problemima u zivotu pa ovdje traze "carobni stapic" i sl.
Uglavnom, jasno je na sto mislim.. a zasto je bas ovdje tako velika koncentracija takvih, ne znam...
Istina je ovo što kažeš što se tiće djece, ali i ja imam 16.
No to ne znaći da nemam "pojma" o svemu što se tiće ovog, jer i sam usvajam znannje preko ovog foruma.
Bavim se već 3 godine, no ne radim nikakve rituale i neću sve do punoljetnosti.
Istina je da nije najbolje mjesto ovdje za svu djecu koji ovdje dolaze, ali kad sam našao ovaj forum, i skupinu ljudi koja stvarno proučava okultizam, mislio sam da je ovo odličan korak za učenje.
Znam da se mišljenja razlikuju, i sumnjam da se svi slažu s ovim.
Pozdrav.