Priručnik Vještičarstva_pdf #1
totemi - životinje gore desno u kutu - lav, cic-mac, konj i ostalo...nekako mi se čini da smeta
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Izgled je ok ali meni rečenica "Kreiranje promjena u izvan vremenskoj stvarnosti" zvuči pomalo zbunjujuće.
Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
Zašto?
Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
U magiji nema mjesta za nejasnosti i neodređenosti.Sacreus wrote:Jer je dovoljno neodredjena/nejasna... da ostavlja puno prostora subjektivnoj percepciji znacenja/smisla...
A pogotovo ne u priručniku kojeg čitaju početnici.
Ako želiš o nečemu maštati kupi si fantasy roman

slika je dobra. nesto mi oko naslova nije...
"When the stars have all gone out. You'll still be burning so bright."
"Cast me gently. Into morning. For the night has been unkind."
"Cast me gently. Into morning. For the night has been unkind."
Osim sto je ovo tvoj subjektivni stav, ti stvarno mislis da je moguce napisati prirucnik ili recenicu koju ce svaka osoba potpuno isto shvatiti i dozivjeti? Ako da, onda tebi treba malo osnovnog znanja o ljudskom ponasanjuBaphomet wrote:U magiji nema mjesta za nejasnosti i neodređenosti.
A pogotovo ne u priručniku kojeg čitaju početnici.