Baphomet wrote:Posto sam vec covjek u godinama ukus mi se malo smeksao.
Dok sam bio mlađi slusao sam samo rock/metal (tko zna da li je netko od vas uopce cuo za neke od tih grupa) kao npr. Metallicu, Slayer, Kreator, Napalm Death, Iron Maiden(ide ko u Splir na koncert?), Danzig, AC/DC....
Sa godinama čovjek omekša pa sam tako i ja, uz te bendove, volim cuti nesto laganije note poput Nightwish, Therion, stare Gunse (za koje sam prije mislio da to slusaju samo curice, sad mi odgovoraju), George Thorogood (..i svi oblici rock bluesa).
Nedavno otkrih par bendove ciji mi zvuk isto odgovara iako su malo previse agresivni poput Skindred i Disturbed.
Da se i ja ispovjedim i napomenem sto jos volim cuti kad se napijem ko zmija.....ali nemojte nikome reci, radi se o Tompsonu, prije nego sto me osudite probajte ga slusati ne obazireci se na njegove rijeci vec samo na gitarske rifove u pozadini, to je pravi rock 80-tih.
Od hrvatskih bendova koji pjevaju na hrvatskom tu su Let 3 a i KUD Idijoti pravo dobro praše. Ah da, i jos jedna stara ljubav, nenadmašni i jedini Partibrejkersi!
E da, al sam se raspisao, bio je jedan odlican trash bend iz Beograda, zvao se Demoniac.
.....brrghr....thompson....a da probaš stefanovskog ili gary moora ako ti je do gitarskih rifova , da ne spominjem santanu