Dobrodošlica!
-
Pozdrav svima! Živim u Rijeci, a moji interesi su divinacija, NLP i hermetizam.
Moderni tarot: edukacija i tumačenja tarota
Pozdrav i tebi...
baš raspravljamo o divinaciji u temi "Vaša iskustva s nadnaravnim", pa navrati...
baš raspravljamo o divinaciji u temi "Vaša iskustva s nadnaravnim", pa navrati...
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
- tallamasca
Welcome! 

"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
Without Face: "Tallamasca"
Ašto je to NLP? Napalm?CousinDeth wrote:Pozdrav svima! Živim u Rijeci, a moji interesi su divinacija, NLP i hermetizam.
Illuminata Ultima
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (I.N.R.I.)
Novoeonski Litual Pentaglama?Gost wrote:Ašto je to NLP? Napalm?CousinDeth wrote:Pozdrav svima! Živim u Rijeci, a moji interesi su divinacija, NLP i hermetizam.

Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
Baphomet wrote: Novoeonski Litual Pentaglama?

Illuminata Ultima
- angelspring
Dobro vece,
evo pozdravljam sve na forumu, neke vec znam s nekih drugih foruma i oni mene...kao npr Gosta - ko bi zaboravio Gosta
Baphometa...itd tako ima vas... ugl, slucajno sam naisla na forum jer trenutno proucavam tarot ... izbacio vas gooogle, al bas mi je drago da postoji ovaj forum..eto, neznam koliko i kako cemo se druziti..nek pokaze vrijeme.. 
a da nesto o sebi ...bavim se sobom i malo pomalo otkrivam svoje skrivene potencijale
evo pozdravljam sve na forumu, neke vec znam s nekih drugih foruma i oni mene...kao npr Gosta - ko bi zaboravio Gosta

a da nesto o sebi ...bavim se sobom i malo pomalo otkrivam svoje skrivene potencijale

Ooooo angel-ina, bog daj 

Illuminata Ultima
Topli boravak ti želim.angelspring wrote:Dobro vece,
evo pozdravljam sve na forumu, neke vec znam s nekih drugih foruma i oni mene...kao npr Gosta - ko bi zaboravio GostaBaphometa...itd tako ima vas... ugl, slucajno sam naisla na forum jer trenutno proucavam tarot ... izbacio vas gooogle, al bas mi je drago da postoji ovaj forum..eto, neznam koliko i kako cemo se druziti..nek pokaze vrijeme..
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.