neopravdavam uporabu zabranjenih nauka, mada nekad i posluže svrsi, willow ti kažeš da će mi se obit o glavu....
možda hoće možda neće, naučio sam se paziti, zato postoji pečat ( sigil ) učitelj i krug, bez tih stvari ni nepokušavam utjecati na nečiju volju.
Tallamasca s tobom se slažem, slućano se može desiti da napravimo nešto protiv nećije volje. ali slučajno napravljen ritual ( protiv nećije volje ) se smatra kao Siva, ili ti Crvena magija....
Nrtko je rekao da je crna magija "prizivanje demona"... neznam kako da na ovo odgovorim, mislim da je najbolje da šutim , no prizivanje je u neku ruku možda i najkorisnije, ako znate šta radite ( pod to podrazumjevam oko 20 godina prakse i savršenstvo u sebi ) jer prizivate biće koje vas može dodatno podućiti u određenim znanjima. Demonologija pokriva imena i svojstva demona, anđela i entiteta. Mislim osobno da to nije crna magija....
Osobno, meni je sve osim Nekromancije uredu, ali pošto nekromancija nije smatrana kao magijska vještina nećemo sada o tome.... pozz