Kad prevodim isto prevodim kak mi paše. Ritmičnost ostane jerbo sam ja umjetnička duša.

Trebao bi uzet u obzir da najraširenija tradicija (wicca) dolazi iz Engleske 50-ih godina. Ne bi naškodilo da malo proučiš korijene vještičarstva i opčenito tradicije.Eagles wrote:Većina spellova koje nađeš pisani su na engleskom. I to ono - klasično preseravanje sa staroengleskim.
Dake ako sam dobro razumio, sve se svodi na "Kak mi paše"Eagles wrote:Većina spellova koje nađeš pisani su na engleskom. I to ono - klasično preseravanje sa staroengleskim. Prepišem kak mi paše (dakle maknem sve te seljačke izraze koje prevodim putem riječnika).
Kad prevodim isto prevodim kak mi paše. Ritmičnost ostane jerbo sam ja umjetnička duša.
Baš me zanima da li bi tako išli preuređivati i osobni auto, kak im paše. Pa ova cijev ovdje jer mi se tako više sviđa, pa daj malo ulja u hladnjak jer je to kul, ne sviđaju mi se gume daj stavi one druge, ovo ulje od kočnica je bezveze daj makni to....Gost wrote:Dake ako sam dobro razumio, sve se svodi na "Kak mi paše"
Da u dizelaša umjesto dizela gurnu ulje od repice (biogorivo). Pa ne želimo zagađivati prirodu, zar ne?Baphomet wrote:Baš me zanima da li bi tako išli preuređivati i osobni auto, kak im paše. Pa ova cijev ovdje jer mi se tako više sviđa, pa daj malo ulja u hladnjak jer je to kul, ne sviđaju mi se gume daj stavi one druge, ovo ulje od kočnica je bezveze daj makni to....Gost wrote:Dake ako sam dobro razumio, sve se svodi na "Kak mi paše"![]()
Uglavnom se takav auto ni ne pokrene, a ako se i pokrene pitaj boga da li će vozač preživjeti neozlijeđen.