Opa, teorija zavere na (ne)delu? Meni je veoma žao što ću te razočarati, no jeste da ja vredim za dvojicu, pa čak i trojicu, no ipak ja i Gost smo dve različite osobe. Ja sam samo pošten gušter koji se krije u ljudskom obličju kako bi zavladao svetom, čisto ako te interesuje da znašjamagi wrote:zeitgeist je kolaž raznih videa a u zadnja dva dana sam skonto da je sve uglavnom od maxwella.
taj maxwell je pokrenio lavinu a ne lošo, goste (koji namjerno mi stavljaš riječi u usta koja nisam rekao i tako me misliš isprovocirati-ako ti to pod nickom gwideon ne uspije, i obrnuto.jadan si.
ova tema je veoma stvarna i ružna i više se stvarno neću osvrtati na tvoje postove pod oba nicka.jedino što znaš je provocirati.samo nastavi sa svojim pametovanjem i dokazivanjem kako si ti načitan i racionalan i tako dalje.neću ti smetati.niti ću više dopustiti da me smetaš.)
tormenter i ostali koje zanima ova tema, ako ih ima:)
ovdje je link 3 sata predavanje od maxwella što sam skonto da su stavili u zeigeist
zeistgeist je zapravo kolaž filmova.
-http://video.google.com/videoplay?docid ... 1105390386
obavezno pogledajte govor od jfka o tajnim društvima nakon kojeg su ga ubili.naćete na jutubu traje oko 5min