Dobrodošlica!

selenia
Posts: 17
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:04 pm

A to se podrazumijeva. Ne želim se prepustiti procesu fermentacije :lol: , nego učiti, he, he!
User avatar
erendil
Posts: 3
Joined: Sun Oct 24, 2010 3:08 pm

Pozdav svima!

Ja sam Erendil, 27 mi je godina. Magiju proucavam jako jako dugo i oduvijek me je interesirala, ali jaca sam na teoriji nego na praksi - nemam je puno, jer tesko uspijevam pobijediti te neke blokade u sebi, odmah se u startu prepadnem da ce nesto poci po krivu i da ce me babaroge plasiti po noci :D i otuda razlog za tako malo prakse . Ali pronasla sam se u ovom svjetonazoru u potpunosti. Forum i site sam nasla nedavno i jako mi se sviđa :)
selenia
Posts: 17
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:04 pm

Ne brini, ja sam isto takva. Polako, bitno je da čitaš, čitaš, učiš i učiš (naravno, ponekad zagolica radoznalost da nešto i izvedeš). Nabavi si predmete (ili napravi) koje bi koristila eventualno u ritualima. Ja sam u tu svrhu namijenila stvari koje su mi "drage" a mogu izvrsno poslužiti, jer imaju dobru energiju. Okruži se takvim stvarima u svrhu prakse. Neka to ne budu stvari koje su ti strane i koje ne poznaješ. Ako su nove, upoznaj ih, dopusti da preuzmu tvoju energiju, a naravno, pročisti ih od prijašnjih.
To je dobar početak, nemoj to raditi kao da misliš nešto praktično izvoditi. Neka to bude opušteno, bez straha. Nitko te ne sili, pa ni ti sama sebe, da činiš išta na što nisi spremna. Tako sam ja krenula polako. I još uvijek puževim korakom, ali to je i jedini ispravan put po mom mišljenju. Tako si i najsigurnija da nisi "uletjela" u nešto čime ne možeš vladati i što nije dobro za tebe.
User avatar
erendil
Posts: 3
Joined: Sun Oct 24, 2010 3:08 pm

Hvala Selenia :)
Citala sam vec dosta, a imam doma jednu knjgu, kupljenu jos pred par godina, gdje je sve bas lijepo objašnjeno i kreće se polako, od zapisivanja snova, pa preko zaštita, LBPR-a itd, tako da mislim da cu se uskoro odvažiti na nešto konkretnije (zaštita, otvaranje kruga i slično...) :)
User avatar
selena30
Posts: 2
Joined: Sat Oct 30, 2010 6:57 pm

zovem se selena,magiju sam upoznala od malih nogu-(moja je prabaka bila jedna od moćnih vještica u našem kraju)..jedno se vrijeme bavila njome-onako iz neznanja i obijesti sam napravila neke stvari zbog kojih sam se povukla i godine i godine posvetila učenju,radu na sebi i obrani ...
imam 30 godina i tek sad mi je jasno kakva je to moć i kakva obaveza...
evo nadam se da ćemo se lijepo družiti..
godine prolaze...izrečeno ostaje...
nada
Posts: 200
Joined: Sun Apr 04, 2010 8:41 pm

lijepi pozdrav novim clanovima. drago mi je da ste nasli ovaj forum.

:roll:
selenia
Posts: 17
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:04 pm

Hvala, nadam se da ce malo i ozivjeti
Shiena
Posts: 2
Joined: Mon Nov 15, 2010 5:01 pm

Pozdrav! Ja sam Shiena. Početnica sam i težim ka ostvarenju sebe u skladu s prirodom i energijom. Želim učiti i otkrivati.
User avatar
inej
Posts: 14
Joined: Mon Nov 22, 2010 5:27 pm
Location: Zadar

Evo i mene, vec duuugo Vas citam pa je krajnje vrijeme da Vam se pridruzim :P

BB
Haledion
Posts: 3
Joined: Sun Nov 28, 2010 8:12 pm

Pozdrav svima! Vec dugo me zanimaju paganske religije i magija i tek sam se nedavno odlucio istraziti sve malo vise. Jos kao dijete sam poceo vjerovati u Boginju i Boga no godinama sam se borio protiv toga iz straha. Imam 21 godinu i vise me nije strah :D.
Nadam se da cu uzivati u vremenu provedenim s vama :D
Post Reply