Mogu da te pozovu oni koji imaju status neofita ili iznad. Ili da s vremena na vreme proveravas da li su otvorili registracije - to rade povremeno...babuhab wrote:da li bi me neko mogo rec kak da se logiram u theOccult.. tj netko tko ima account bi me trebo pozvat tam jel tak??
Chat rasprave u 22.00h
Gwydion wrote:Mogu da te pozovu oni koji imaju status neofita ili iznad. Ili da s vremena na vreme proveravas da li su otvorili registracije - to rade povremeno...babuhab wrote:da li bi me neko mogo rec kak da se logiram u theOccult.. tj netko tko ima account bi me trebo pozvat tam jel tak??
hmmmsad radit to povremeno cijelo vrijeme bas nemam vremena
 ali snacit cu se ja nekako
 ali snacit cu se ja nekako  hvala ti
 hvala ti- moregorčine
 Lijep pozdrav svima, ja sam nova, pa se baš ne snalazim najbolje, ali moram reći da sam fascinirana svim prisutnim, tekstovima, savjetima i slično.
 Lijep pozdrav svima, ja sam nova, pa se baš ne snalazim najbolje, ali moram reći da sam fascinirana svim prisutnim, tekstovima, savjetima i slično.  
  - moregorčine
 Čuj meni uvijek pomaže nešto lijepo crveno, i fini šampanjac u pomoć, od kako sam uvela šampanjac u igru sve mi nekako dobro krenulo, šampanjac po meni znači sreća, radost, otmjenost a onda on kao takav to i priziva za novu godinu <3
 Čuj meni uvijek pomaže nešto lijepo crveno, i fini šampanjac u pomoć, od kako sam uvela šampanjac u igru sve mi nekako dobro krenulo, šampanjac po meni znači sreća, radost, otmjenost a onda on kao takav to i priziva za novu godinu <3