Ima toliko laika i prevaranata u medijima da je to zastrasujuce....mozda sam previse nepovjerljiva ali mislim,pocevsi od sebe,da kao prava vjestica se nebih kao reklamna ploca setala naokolo i nudila usluge koje naplacujem po takvim vrtoglavim cijenama,vec bih ako mi vec neko trazi pomoc pomogla od srca,meni ni iz džepa ni u džep,magija me ne kosta puno.

)))mislim da su svi ti koji se toliko pušu i namecu nista vec prevaranti,pa mozda je neko drugog misljenja ali ja smatram da su prave i nadarene osobe vise tihe i povucene a ne ljudi koji se pojavljuju na tv-u i imaju skoro bozanske moci....to su apsurdi....niko na ovom svijetu nemoze sve docarati i uraditi,kad bi tako bilo svak bi se ziv bavio magijom,bio prebogat,prezdrav i imo sve zelje ispunjenje.u svemu imaju granice pa i u magiji i ne treba nista pretjerivati,magija i vjesticarstvo su zivotni put a ne biznis za zgrtanje para....a sad sto to neki iskoristavaju a neki drugi padaju na to,to je opet druga prica.

))ima mozda i ljudi koji su nadareni (uceni) ali to naplacuju ali ipak mislim da je vise prevaranata pa dobro otvori oci....a nema toga sto ti oni mogu reci ili uciniti sto i sama uz trud i ucenje nemozes postici (taj stepen magijskog znanja).

)).....niko nije rodjen svemocan....mozda samo malo vise nadaren nego drugi;)))....pozz