Kao prvo sve vas lijepo pozdravljam jer sam nova ovdje

Stvarno ne znam pod što da ovo stavim a da ispadnem normalna. Imam dvadeset godina a moj problem počinje šest godina unazad. Sve je počelo svakodnevnim jutarnjim povračanjem sluzi koja je u početku bila žute, zelene pa narančaste boje. Zatim sam po periodima izbacivala tekućinu crne boje te jednom čak krv. Na sve to se nadovezala nesanica. Najveći problem u svemu tome je što ni nakon dugih perioda nespavanja ne osijećam umor te bih čak rekla da imam energije više nego ikad u životu. U zadnje vrijeme sam počela osijećati i snažnu bol u desnoj nozi (poput rezanja nožem) te iz čistog mira znam početi šepati. Međutim, svi doktori kod kojih sam ikad bila su rekli da je po nalazima samnom sve u redu. Nemam sklonost vjerovati u uroke i prokletstva, ali pored ovih su se događale i druge stvari. Nekoliko puta me tijekom sna nešto/netko gušilo, a nakon što sam se probudila okruživalo me nešto poput magle.
Ovo je samo jedan dio teškoća s kojima se susrećem svaki dan, ali vas za početak ne želim zamarati ostalima. Molila bih svakoga tko bi mogao znati što mi je i tko bi mi mogao pomoći neka to učini i to što brže moguće jer ne znam koliko ću se još moći nositi sa svim tim.
P.S. Ne savjetujte mi ništa poput posjeta vidovitim tetama jer iz nekog razloga imaju potrebu uzmaknuti od mene kada me ugledaju.
Ne sprdam se i neophodno mi je potrebna pomoć, unaprijed se zahvaljujem.