tallamasca wrote:Nisam znala gdje da ovo postam pa sam ovdje.
U posljednjih nekoliko godina, moja sjećanja se brišu. Jednostavno kao da nikad ništa nije bilo.
Sjećam se lica osoba, ali ne i dagađaja. I tako mi je već godinama. Ja se danas ne sjećam što je bilo prekjučer. Gubim pojam o tome što se kada dogodilo i ne mogu se sjetiti točno što se dogodilo.
Tako i kod pojedinih spellova i prizivanja što sam prije radila se ne mogu sjetiti kako idu izgovorene riječi dok se sjećam svega ostalog. Zato sve i zapisujem da mi ne bi sve palo u zaborav.
Je li se i vama nešto slično dogodilo?
Da, i meni se to dogada. Recimo ja se nesjecam gotovo nicega od prije 4 razreda OS. Znam da sam isla u vrtic, i izlete al se malo toga sjetim, tek ponekog dogadaja koji nije tolko bitan, i kad sam prije radila krugove i palila svijece znala sam cini, a sve sam zaboravil, cak i da sam to radila, dok se odjednom nisam ponovo sjetila. Inace znam kaj se dogodilo jucer, prosli tjedan, al ak je prosli mjesec slabije se sijetim. Najgore kad me netko pita: Ej, sjecas se kaj smo radili, ILI, kaj je bilo prije 3 god, taj dan... I kad mi osoba sve detaljno opise opet mi je tesko se sjetit. Al najteze mi se sjetit dogadaja iz mog aktivnog vremena bavljenja carolijama, jer kad sam prestala sve sam zaboravila, cijeli taj dio zivota i tko sam prije bile, i postala sam nesto sto mi je drustvo nametnulo: da budem poput svih ostalih. No ja sam se nazad vratila na ono sto jesam.