Prije bih povjerovao da u Crkvi nema pedofilijeAnnabel Lee wrote: Ja vjerujem da je svaka osoba koja prije bilokakvog eksperimenta (oliti ovdje spella itd.) ipak potraži nešto, nekakvu informaciju o tome i pita ostale za mišljenje....

Prije bih povjerovao da u Crkvi nema pedofilijeAnnabel Lee wrote: Ja vjerujem da je svaka osoba koja prije bilokakvog eksperimenta (oliti ovdje spella itd.) ipak potraži nešto, nekakvu informaciju o tome i pita ostale za mišljenje....
Iole pametna mislim xd!Sacreus wrote:Prije bih povjerovao da u Crkvi nema pedofilijeAnnabel Lee wrote: Ja vjerujem da je svaka osoba koja prije bilokakvog eksperimenta (oliti ovdje spella itd.) ipak potraži nešto, nekakvu informaciju o tome i pita ostale za mišljenje....
Što je pisac htio reći?Sephirot wrote:Sad bi citirao par stvari no zaista je velika neodgovornost. Ipak mislio sam da je stanje još i gore.
-Mene ne smetaju osobe bez iskustva.....ni ja ga nisam imao na početku. Nitko se ne rađa sa iskustvom nego ga stekne. Uopće nije problem u tome. Problem je to da se upravo zbog takvih neiskusnih (što nije problem) i brzopletim koji ne razmišljaju na posljedice, nemaju nikakvog ili slabog etičkog i moralnog stajališta te je zloupotreba svete umjetnosti daleko veća.Annabel Lee wrote:Što je pisac htio reći?Sephirot wrote:Sad bi citirao par stvari no zaista je velika neodgovornost. Ipak mislio sam da je stanje još i gore.![]()
Ma jasno, ma to bi svakako trebalo učiniti, podijeliti forum. Ma što
to tebe toliko smetaju ljudi bez magijskog iskustva?
A dobro, a neka.![]()
Sephirot wrote:-Mene ne smetaju osobe bez iskustva.....ni ja ga nisam imao na početku. Nitko se ne rađa sa iskustvom nego ga stekne. Uopće nije problem u tome. Problem je to da se upravo zbog takvih neiskusnih (što nije problem) i brzopletim koji ne razmišljaju na posljedice, nemaju nikakvog ili slabog etičkog i moralnog stajališta te je zloupotreba svete umjetnosti daleko veća.Annabel Lee wrote:Što je pisac htio reći?Sephirot wrote:Sad bi citirao par stvari no zaista je velika neodgovornost. Ipak mislio sam da je stanje još i gore.![]()
Ma jasno, ma to bi svakako trebalo učiniti, podijeliti forum. Ma što
to tebe toliko smetaju ljudi bez magijskog iskustva?
A dobro, a neka.![]()
Takvi se opeku te govore kako je magija i okultna filozofija od nekakvog Sotone, postaju vjernici ekstremisti govoreći da su se bavili svime time, a budimo realni, isti ne bi mogli smjestiti 4 arkanđela na pravilne strane svijeta..... a s druge strane se pretvaraju u šarlatane također zloupotrebljavajući svetu umjetnost....onda o čem govorimo....
-Po mom mišljenju (minimalno) prvih godinu dana bi trebalo biti samo na čitanju i ništa više. Trebalo bi se čitati: mitologija (zbog simbola i značaja istih), simbolizam te promatrati u kojim se oblicima pojavljuju, filozofiju, etiku i moral, o povijesti, druge znanstvene grane te razmatrati ih kroz okultnu filozofiju, okultne knjige osoba koje se mogu nazvati autoritetima, poput H.C.Agrippe, E.Levyja, Regardiea....
No samo i prvenstveno samo čitati.