Dobrodošlica!
- the black adder
heloo... prije sam poslao gofera da ispita situaciju na forumu a sad i sam vidim da je super... nebavim se dugo magiom ... vecinom sam citao literaturu i proucana i ceprko po netu ... tek sam se nedavno bacio na neka djela...
- angelspring
pozdrav! 

the black adder wrote:heloo... prije sam poslao gofera da ispita situaciju na forumu a sad i sam vidim da je super... nebavim se dugo magiom ... vecinom sam citao literaturu i proucana i ceprko po netu ... tek sam se nedavno bacio na neka djela...
Ako vas ima još svi stanete ovdje

Dobrodošao i uživaj!
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
- tallamasca
Welcome!
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
Invazija počinje!

Illuminata Ultima
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (I.N.R.I.)
Imaš neki spel protiv invazije? 

Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
Sveca mi nemam. Imam samo onaj za olakšanje... a zove se napuniti gaće.Baphomet wrote:Imaš neki spel protiv invazije?

Illuminata Ultima
Pa , pozdrav svima!
Evo da se i ja predstavim : Imam 39 godina ( tako da Angelspring i nije možda najstarija:)) , Varaždin, bavim se izuzetno stresnim i "prizemaljskim" poslom , dok s druge strane u privatnom sam životu malo odmaktnuta od realnosti ( moj suprug kaže da je to moj paralelni svemir) - naime ne snalazim se baš u tipičnim "malograđanskim" situacijama tipa ženska ekipa, tračanje , susjedi i slično - kao da se na neki način odbijaju od mene - jedan od razloga je možda i što sam izrazito senzibilna na ljude i na ono što "isijavaju". Magija me oduvijek zanimala, provlačila se kroz cijelo moje djetinjstvo ali vrlo često s negativnom konotacijom. dosad su svi moji pokušaji da produbim svoje znanje otišli u krivo , nekako nisam imala uspjeha . Zato pozdravljam ovaj site - pun je informacija , a čini se i ljudi koji su spremni pomoći. Moj primarni interes je samorazvoj i osobni rast u duhovnom smislu . S godinama sam primjetila i razvila neke poprilično magijske sposobnosti ( "čitam ljude kao knjigu" ) što neki put pomalo plaši ljude i jedino što me spašava je moja izrazito vesela narav. s druge strane ima i to svojih mana,jer bez obzira na svoje godine, još uvijek mi se jako teško pretvarati pa imam problem s prijetvornim ljudima a i prijetvorna ljubaznost mi baš ne ide osobito kad "namirišem "zlobne ljude.
Ali da skratim ... najvažnija stvar o meni je da obožavam kišu....uvijek kada doista zaželim kišu ona padne.... i to me uvijek ojača.
I na kraju da ponovim, doista mi je drago što sam našla Knjigu sjenki i zahvaljem svima koji doprinose.
Kišno Vam bilo
Evo da se i ja predstavim : Imam 39 godina ( tako da Angelspring i nije možda najstarija:)) , Varaždin, bavim se izuzetno stresnim i "prizemaljskim" poslom , dok s druge strane u privatnom sam životu malo odmaktnuta od realnosti ( moj suprug kaže da je to moj paralelni svemir) - naime ne snalazim se baš u tipičnim "malograđanskim" situacijama tipa ženska ekipa, tračanje , susjedi i slično - kao da se na neki način odbijaju od mene - jedan od razloga je možda i što sam izrazito senzibilna na ljude i na ono što "isijavaju". Magija me oduvijek zanimala, provlačila se kroz cijelo moje djetinjstvo ali vrlo često s negativnom konotacijom. dosad su svi moji pokušaji da produbim svoje znanje otišli u krivo , nekako nisam imala uspjeha . Zato pozdravljam ovaj site - pun je informacija , a čini se i ljudi koji su spremni pomoći. Moj primarni interes je samorazvoj i osobni rast u duhovnom smislu . S godinama sam primjetila i razvila neke poprilično magijske sposobnosti ( "čitam ljude kao knjigu" ) što neki put pomalo plaši ljude i jedino što me spašava je moja izrazito vesela narav. s druge strane ima i to svojih mana,jer bez obzira na svoje godine, još uvijek mi se jako teško pretvarati pa imam problem s prijetvornim ljudima a i prijetvorna ljubaznost mi baš ne ide osobito kad "namirišem "zlobne ljude.
Ali da skratim ... najvažnija stvar o meni je da obožavam kišu....uvijek kada doista zaželim kišu ona padne.... i to me uvijek ojača.
I na kraju da ponovim, doista mi je drago što sam našla Knjigu sjenki i zahvaljem svima koji doprinose.
Kišno Vam bilo

"Vidjeti svijet u zrncu pjeska, nebo u divljeme cvatu,
Držati beskraj na dlanu ruke i vječnost u jednome satu ...."
Držati beskraj na dlanu ruke i vječnost u jednome satu ...."
- angelspring
dobrodošla!
a odakle to da sam ja najstarija??? pobogu zar tako djelujem ...ajde shvatit ću to kao kompliment
mlađa sam samo 13 godina od tebe 

- tallamasca
Dobrodošla.
Angei, ne brini se , nisi
Angei, ne brini se , nisi

"From that crazy night I'll never forget my love..."