Ja skužio zaš me vatra i voda hebu. Na granici sam, izabrao sam vatru a možda bi voda bila bolji izbor. Sad mi je fora gurat ruku u vatru a niš mi nije.

a cuj..ja sam ti angel...andjeli nemaju spolEagles wrote:angelspring, si ti muško il žensko? Mislim, sorry šta pitam al pišeš bezlične postove.
Ja skužio zaš me vatra i voda hebu. Na granici sam, izabrao sam vatru a možda bi voda bila bolji izbor. Sad mi je fora gurat ruku u vatru a niš mi nije.Neki dan gasio svijeću (puhnuo) pa mi vosak doletio u facu.
kako ti to molim te lijepo konstatiras? na temelju cega? ja sam stvarno totalna voda ...Bezlični wrote:Ne lazi narod. I ja sam stena a zelim da sam more.angelspring wrote:ja sam totalna voda....dubinska![]()
ja sam odredila dugogodisnjem promatranju sebe iznutra...i shvatila da je moje bice uglavnom vodeno, voda je moj element u svakom smislu...da i u horoskopu sam riba a u majanskom kao sto rekoh crveni mjesec sto je isto voda...emina wrote:Prema čemu to određujete? Prema horoskopu?
Na osnovu tvog horoskopa. U karakeru jesi voda, al nisi totalna voda. Na dosta polja nisi voda. Imas jak vodeni element to stoji.angelspring wrote:ja sam odredila dugogodisnjem promatranju sebe iznutra...i shvatila da je moje bice uglavnom vodeno, voda je moj element u svakom smislu...da i u horoskopu sam riba a u majanskom kao sto rekoh crveni mjesec sto je isto voda...emina wrote:Prema čemu to određujete? Prema horoskopu?
pa cuj da sam sama voda bi se razlilaBezlični wrote:Na osnovu tvog horoskopa. U karakeru jesi voda, al nisi totalna voda. Na dosta polja nisi voda. Imas jak vodeni element to stoji.angelspring wrote:ja sam odredila dugogodisnjem promatranju sebe iznutra...i shvatila da je moje bice uglavnom vodeno, voda je moj element u svakom smislu...da i u horoskopu sam riba a u majanskom kao sto rekoh crveni mjesec sto je isto voda...emina wrote:Prema čemu to određujete? Prema horoskopu?