Gost wrote:MaGick15 wrote:Mislim da se u ovoj temi prića o kristalima, a ne o sexu...
To tvoje uspoređivanje nema baš nikakve veze s kristalim nego s ljudima...
I što se tiće kvarcovih satova i kvarca opčenito oni ne primaju vibracije i titraje kao što si ti rekao, nego energiju... Zato se npr u Feng-shuiu kristali stavljaju npr. kod špičastih kutova kako bi neutralizirali i upili negativnu energiju koju kutevi proizvode i tako dalje.
Ali opet to je tvoje mišljenje a ovo moje. Svatko ima pravo vjerovati u šta želi i šta hoće.
Ti vjeruješ u takav način ja u ovakav i to je to.
Mislim da ti magiju malo prestrogo doživljavaš. Ne samo magiju nego i ostalo. Magija je zapravo vrlo jasna i bazira se na instinktu i osječajima, a ne na knjigama koje pročitaš. Jer kud bi svijet došao da sluša što mu neki papak u knjizi piše. Pa svi bi bili ili roboti ili nas uopće ne bi bilo.
Prvo i osnovno vidi se da ne razumiješ neke osnove.
Ja nisam uopće pisao o sexu, nego sam pisao koji ljudski fluidi imaju energetsko-magijsku komponentu prijenosa informacije na materijalne predmete i ljude. To spada u neke osnove, svojim postom si zapravo dokazao da ništa ne znaš.
Drugo, ti čitaš feng-šui knjige koje nemaju veze s ničim, i
vjeruješ da kristali skupljaju negativnu energiju. No to nije uopće točno. Osim toga vidim da ti nisu jasni neki odnsi energije i titraja. Ili nisi imao fiziku u srednjoj školi, ili ju još nisi završio, tako da me tvoje besmislice ne čude.
Magija se bazira na instinktima i osjećajima. :lolčina:
Zaista ne znam gdje su u npr. LBRP instinkti i osjećaji. Postoji samo disciplina, ispravna intonacija, jasnovidna vizualizacija, iskrena namjera, i nacrtna geometrija. Ali instinktima i osjećajima... jok - toga nema.
Joj ti si mi se javio. TI meni nikad nećeš moći promjeniti mišljenje i ako ga potkrijepiš sa sto činjenica iz ko zna kojih knjiga.
Samo se ćeš (i dokazuješ) da se praviš važan.
MAGIJA IMA VEZE S INTUICIJOM I OSJEČAJIM.
Jer ovo što ti opisuješ nije magije! To je samo glupa ljudska izmišljitina koje se ti držiš ko pijan plota. Ukalupljuješ se u neke izmišljene kalupe jer ti je tako napisao neki fizičar ili Crowley!
TI bi prvo trebao pročitati neku običnu knjigu o običnim ljudima prije nego uzmeš knjigu o magiji jer oćito je da ne poznaješ dovoljno ljude niti njihove osječaje kao ni djelovanja.
Prvo upoznaj druge da bi upoznao sebe, a preko toga i magiju.
Jer za tebe je magija oćito jednaka s recitiranjem neke pjesmice na pozornici.
Jel to što si ti napisao tako postupaju djeca na nastupina. Moraju paziti na pravilnu intonaciju, biti koncentrirani i sve ostalo...
ALI SAMO TI MISLI ŠTA TI HOĆEŠ BOLI ME BRIGA!
Inaće sretna vam nova godina!