Natalne karte

Post Reply
emina
Site Admin

ima osnovno neko čitanje..
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Artemida

Mislim da smo se razišli u samom početku...ne razumijemo se.
Nikad nisam očekivala da me netko moli, ali ove tvoje riječi"Ajd i mene, da te vidim. "znače izazivanje, dokazivanje...o tome sam ti i odgovorila.Zašto bi se plašila znanja!?
Ne pada mi na pamet ulaziti u ovakvu vrstu diskusija, jer kad nešto želim, to na pristojni način tražim , a isto očekujem od drugih.
A tebi je lijepo ono što meni nije, zato se ne razumijemo, žao mi je.
through the stars I am coming
Bezlični

Artemida wrote:Mislim da smo se razišli u samom početku...ne razumijemo se.
Nikad nisam očekivala da me netko moli, ali ove tvoje riječi"Ajd i mene, da te vidim. "znače izazivanje, dokazivanje...o tome sam ti i odgovorila.Zašto bi se plašila znanja!?
Ne pada mi na pamet ulaziti u ovakvu vrstu diskusija, jer kad nešto želim, to na pristojni način tražim , a isto očekujem od drugih.
A tebi je lijepo ono što meni nije, zato se ne razumijemo, žao mi je.
E, al ste uvredljvi alal vera. Razlicito govrno podrucije i duh jezika, pa se malo "krivo razumemo".. ako zelis protuaci, zelim da cujem.. kada sam napisao "da te vidim" mislio sam "da te vidim sta imas reci, da cujem tvoje misljenje"

Jel jasnije sad? A i ti ko astrolog vidis da mi mars u skoprionu, vladar trece pa malo "brutalnije" zvucim kada pricam. I merkur u strelcu pa me cesto pogresno razumeju
Image
Create-Destroy-Enjoy
Artemida

Eto vidiš šta dobra volja može!Sad je puno jasnije :D
Ajde neka smo prije ulaska u Novu postali prijatelji.
Pogledat ću ti, ali danas ne stignem, upravo sam završila Bajadera kolače i pašticadu sa njokima, ostaje francuska, moram rezuckat, ufff
srtena Nova svima, sa puno ljubavi i dobrih želja(a meni je Mars u 10 , u jarcu, hm, pa skočim ko panthera čim osjetim nešto, inače nježna sam duša, sa Venerom u raku)
Bezlični

Artemida wrote:Eto vidiš šta dobra volja može!Sad je puno jasnije :D
Pogledat ću ti, ali danas ne stignem, upravo sam završila Bajadera kolače i pašticadu sa njokima, ostaje francuska, moram rezuckat, ufff
srtena Nova svima, sa puno ljubavi i dobrih želja(a meni je Mars u 10 , u jarcu, hm, pa skočim ko panthera čim osjetim nešto, inače nježna sam duša, sa Venerom u raku)
Ispeglasmo se 5 dana, bzwz. :) Mogla si odmah iz natala da skontas da nisam u tom tripu. ;)
Image
Create-Destroy-Enjoy
Artemida

Bezlični wrote:
Artemida wrote:Eto vidiš šta dobra volja može!Sad je puno jasnije :D
Ispeglasmo se 5 dana, bzwz. :) Mogla si odmah iz natala da skontas da nisam u tom tripu. ;)
Sad ti tek gledam natal...Moj je Mars preko tvog Mjeseca... :| a toj Kiron preko mog Sunca, ajme, zato je bilo peglanje...podsjećaš me na Vindexa sa dr foruma...mag si radi drugih, iz potrebe da pomažeš, Ur u 11, a konj Ma 0pl u 9-škor., apsolutno imaš velike sposobnosti, Ve na asc , zgodan momak, ali ti ovaj Ne u 12 daje prednost :D ..ipak mogu te pročitat, to je moj vladalac...pozz
Bezlični

Podsecam te na vindexa, boze sacuvaj... znam ga i ja nazalost. Napatjeni isfrustrirani decko vindex. A znash onda i mene verovatno, samo ne zelim da ti otkrivam ko sam. ;) 8-)

Ajd cujemo se, ti protumaci do nove ako moze. :)
Image
Create-Destroy-Enjoy
Artemida

Moram ovo napisati :cry: kao i do sad, na dr forumima, moj je pp pretrpan željama članova da im napravim astro analizu.
Moram odgovoriti da na takve pp ne odgovaram, jer je moje članstvo tu, na forumu, tu pišem, tu razgovaram, a ne na pp.Osim toga jedna analiza je dugotrajan posao i nemam namjeru na taj način raditi.Nadam se da neću nikog povrijediti i da razumijete što bi značilo da svima tako odgovorim ,jer dnevno dobijem najmanje 20 ovakvih zamolbi.
Hvala na razumijevanju
Gost
Dežurni slastičar

Prvi put da se s tobom Artemida apsolutno slažem :D
Illuminata Ultima
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (I.N.R.I.)
CousinDeth

Artemida wrote:Moram ovo napisati :cry: kao i do sad, na dr forumima, moj je pp pretrpan željama članova da im napravim astro analizu.
Moram odgovoriti da na takve pp ne odgovaram, jer je moje članstvo tu, na forumu, tu pišem, tu razgovaram, a ne na pp.Osim toga jedna analiza je dugotrajan posao i nemam namjeru na taj način raditi.Nadam se da neću nikog povrijediti i da razumijete što bi značilo da svima tako odgovorim ,jer dnevno dobijem najmanje 20 ovakvih zamolbi.
Hvala na razumijevanju
Naravno. Ako žele astro analizu neka ti plate za trud.
Post Reply