Hm. Čekaj malo, mislim da su pomiješane babe i žabe.Artemida wrote:Gost, ti valjaš takve notorne gluposti, da mi se kosa diže, ali zapravo mi te je žao.Muškarac koji mrzi žene ?Astrologinje?Hmmm...Problemi sa pametnim curicama iz rane dobi, frustracije...
Ajde, prestani negirati, to je sve što radiš na forumima, negiraš i nadmenim stavom pokušavat napuhat svoj ego.
Makla sam se sa tvog foruma, iako je zanimljiv, samo zato što poštujem interese onog koji je napravio forum, ali ovdje se ne mičem, sviđa mi se i ostat ću dokle god se i ostalima sviđa.
Žao mi te je , ponavljam, ali ovim uvredama samo pokazuješ tko si.
Opraštam ti još jednom, ali ne ustupam ni korak više
Skini se sa topica posvećenih astrologiji, ovdje niti spadaš niti te traže!
Nađi svoje mjesto, posveti se sebi i onom što možeš
Ja sam lijepo i jasno objasnio zašto tvoje tumačenje nema veze s renesansnim alkemijsko-astrološkim glifom.
Drugo, nigdje nisam rekao da mrzim žene ili astrologinje, ja sam samo citirao jednog od najutjecajnijih hrvatskih astrologa.
Sad. zašto je to gosp. Savić izjavio, ja ne znam, navjerojatnije zato jer je u 30 godina svog rada toliko puta naišao na takve slučajeve da je čovjek jednostavno donio takav zaključak.
Ovo je tema o astrologiji, i tu se raspravlja o raznim aspektima astrologije i različitim pristupima. Meni uopće ne smeta što ti pišeš po forumu, ali mora ti biti jasno da je ovo javni forum i da su određene izjave znanja ili neznanja podvrgnute kritici.
Gwydion. Ovdje ti je nastala tako... neka rasprava u stilu tebe i Noxa, pa bih te zamolio za ruzumijevanje. Jednostavno mi je jadno da se forumima šeću "veliki astrološki mudraci" čije znanje nije daleko od Milana Radonjića (koji također ima diplomu