ako nije problem dakako.
Rekao sam dovoljno. Zašto klinci moraju biti oprezni? Da ne pomisle, poput tebe i sličnih "astrologa," da tu zaista ima nečega na toj razini o kojoj ti pričaš. Besmislice.Artemida wrote:Ljubav je SVE, čak i te "vezice"Inconnu wrote:Misliš da pričaš o Ljubavi? Tebi su te sitne međuljudske vezice Ljubav? Miješaš ljubav i Ljubav...Inconnu wrote:Hm, predavač.. to smrdi na Akropolu. Koji, usput rečeno, nisu škola misterija, nego kulturna udruga..Krivo
Ti si spasilac klinaca od crne astrologije!?Inconnu wrote:Ovdje sam jer sam vidio mnoštvo zainteresiranih klinaca koji se zanesu u posve crne, ili u boljem slučaju, nestvarne stvari, poput ovih kakve ti plasiraš, i žao mi ih je, s obzirom da imaju interes, a dobivaju krive informacije..Koprcati se može onaj koji nema šta reći, a ja imam puuuno toga.Inconnu wrote: To što se ti sada koprcaš nije toliko bitno kao činjenica da će netko od njih ovo pročitati i možda mu/joj to nađe mjesto u svijesti pa odluči biti oprezniji/ja kada dobre tete "koje samo žele usmjeriti ljude" počnu piskarati.
Inconu, ti nemaš ništa!Jedino što si do sada pokazao je oponiranje i negacija.
Nisi nam rekao jesi li ti iniciran?
Nisi nam rekao što je to Ljubav!
Nisi nam rekao zašto klinci moraju biti oprezni dok čitaju ovo moje piskaranje o astrologiji!?
Nisi nam rekao ništa!
A toliko puno riječi...
Moram priznati da nisam pomislio na te Reikiće i sl. U tom je slučaju sve jasno. O.T.O. valjda nije.Gost wrote: Drugo, ja sumnjam da je Gđica. Artemida u Novoj Akropoli, jer se ljudi iz Akropole jako uljudno i uravnoteženo izražavaju.
No to da je Gđica. Artemida inicirane u nekakve Reikije, to je već vjerojatnija mogućnost, s obzirom na izražaj spektralnog fosfora luciferijanskog mentala.