Eto pogledajte, oni tvrde da je to istina. DA ili NE? I postoji li takvo što???

Nisi jedini. Ja namjeravam to napraviti bez magijehermitizam wrote:ja bi htio promjenit boju ičiju... hehe
Eagles wrote:Potrepštine: 1 svijeća za jedan dan (u boji traženih očiju, u ovom slučaju bijela nije univerzalna!), pentagram
Postupak: Upalite svijeću/e, sjednite ispred svijeća/e i recite:
"1, 2, 3, change for me,
1, 2, 3, (boja očiju koju sad imate, na engleskom) to (željena boja, na engleskom) let me see!"
Duboko udahnite dok vizualizirate novu boju, zatim izrecite sljedeće riječi 3 ili više puta:
"By the power of three, let it be seen!"
Ponovno vizualizirajte promjenu boje; zatim se pogledajte u ogledalu.
Čestitam na uspjehu!book_of_shadows wrote:emina, ja ću ti reći da mi je ova vradžbina pošla za rukom. nisam kristio tu tehniku koja je navedena, već sam sam svojim razmišljanjem spojio par dobrih stavari u nekoliko vradžbina koje si mi poslala. naime, koristio sam se svijećama i uz moje umijeće uspio sam učiniti ono što mi do sada nije polazilo za rukom. zahvalio bih ti se na činima koje si mi poslala. i da, boja mojih očiju je sada zeleno - plava, a znaš kakve su bile..........pozdrav........
PS. Ovo nisma naveo kako bi neko pomislio da želim da se svađamo, već kako bih dokazao da je ovo moguće.