Natprirodna bića

User avatar
Sacreus
Posts: 225
Joined: Mon Oct 29, 2007 12:52 am
Location: Rijeka

Zapravo se moze objasniti s vise stvari od propuh ili placebo :D ionizacija zraka., atmosferskep romjene, elektromagnetske fluktuacije, neizolirane zice za struju u blizini, itd.
User avatar
anngellika
Posts: 45
Joined: Tue Nov 29, 2011 9:38 pm
Location: Srbija

Hej ljudi, jel neko nekad imao susreta sa nekim natprirodnim bićem? Zanima me ovako, da podelimo iskustva. Ja sam do sada imala susret sa duhovima (nismo li svi?), ljudima koji se predstavljaju kao vampiri, nekim božanstvom iz azteške mitologije, jednim bićem koje nisam mogla da identifikujem, iako sam se mučila danima (slično duhu, ali nije bio duh. možda demon?(to je samo jedna forma istog bića koje na taj način identifikuju hrišćani), i još nekima. Da čujem vaša iskustva... :)
I'm just different, but people call me crazy...
User avatar
little wich
Posts: 264
Joined: Thu Dec 31, 2009 6:55 pm
Location: Bar

Ja sam imala iskustav sa duhovima, i to 2 puta. Osjetila sam neku hladnu energiju. Prvi put je to bilo kad sam bila sa deckom u Beogradu u stanu njenogove sestre, i nisam mogla zaspati do 4 ujutro, a drugi put prije nekoliko dana, gledala sam neki filam na tvu i dosla u moju sobu izgasila svjetlo i legla da spavam , bilo je oko 1 ujutro i imala sam osjecaj da se nesto krece po zidovi kao da se crni oblaci pomjeraju nesto nalik tome, to sam tako vidjela, zaledila sam se i odmah upalila svijetlo :)
Post Reply