Pokret Za Neškolovanje Djece Sve Popularniji

Odgovorite
nemir
Postovi: 21
Pridružen/a: pon kol 09, 2010 9:58 am
Kontakt:

pon ruj 13, 2010 7:24 pm

Nekome možda to može izgledati čudno, ali u ovom našem suludom modernom svijetu s kojim očigledno nešto nije u redu u samim temeljima; sve se više obitelji odlučuje ispisati svoju djecu iz razreda i zauvijek prekinuti njihovo školovanje.

Suština obrazovanja je proizvodnja više demokracije, slobode, neovisnosti, mira i sreće, dok službeno školovanje umjesto suradnje i prijateljstva proizvodi ratnike u natjecanju za lokalnu i globalnu ekonomsku konkurentnost. Porast popularnosti kućnog neškolskog obrazovanja je potvrda da između školovanja i edukacije postoje mnoge kontradiktornosti i implicitne tenzije.

Učenje Života: Pokret Za Neškolovanje Djece Sve Popularniji


slika

moko
Postovi: 15
Pridružen/a: uto srp 20, 2010 12:00 am
Lokacija: Ludbreg
Kontakt:

uto lis 05, 2010 11:34 pm

Napokon!
Ionak se djeca matretiraju u školama nepotrebnim znanjem i manipuluraju da vjeruju utopijama i lažima.
A uče ih oni koji sami ne vjeruju u ono što moraju predavati.
K tome več davno nisam upoznao pedagoga koji bi mogao biti djeci uzor!
Sasvim se slažem da se djeca ne šalju u školu,ali umjesto toga pokrene nov pristup "školovanju"bez škole,tj.učenju,prvenstveno radnih navika i starog mentaliteta,makar trebalo i narod 60 godina tjerati po pustinji da se stvori novi narod.
I istrijebi primitivni mentalitet koji je plod krščanstva i "civiliziranog društva",ljudi neka postanu opet ponosni ljudi.A ne da budu kao što su sada robovi ili tirani, i znaju samo gaziti ili biti gaženi,jer ništa drugo i nisu naučili u školama...

Odgovorite
  • Info
  • Online

    Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.