Mentalne mape

Post Reply
User avatar
Bastet
Posts: 61
Joined: Tue Dec 04, 2007 10:38 pm

Zanimaju me vaša mišljenja o mentalnim mapama, budući da su jako popularna tema...
a imam i malo problema... :oops:
cimerica i ja smo se prije nekih 8 godina se zabavljale s tim mapama.. i tako je ona čak izradila prototip naše zajedničke mape, u centru smo mi, živimo zajedno, čak je dodala i 3 šalice kave (nas 2 i gost, muški, naravno).. na to smo zaboravile jer smo svaka odselile svojem dečku, zaručile se i tako.. kadli, ovog ljeta, apokalipsa danas. trebala sam znati kad mi je rozenkvarc pao i puko na 2 dijela :roll: ... prekid..i odjednom smo se našle u zajedničkom stanu, opet, s muškim cimerom. prokleta slučajnost ili? :evil:
kako da poništim tu mapu? od ovog se ljeta događa previše slučajnosti...dobila posao u drugom gradu, slučajno i ona tamo mora biti, cimer uletio na vrijeme..?
da je barem u tu mapu smjestila i orlanda blooma!!! :lol:
Ut sementem feceris, ita metes.
User avatar
Nea
Posts: 10
Joined: Sun Feb 22, 2009 3:41 pm
Location: Zagreb

Hm. :) Ok, ova se ostvarila, ali zapravo nema razloga da se prolongira - pretpostavljam da na prethodnoj nije bio upisan rok trajanja takvog stanja? Ako vidiš da djeluje, zašto jednostavno ne napraviš novu - prilagođenu onome što bi sad htjela? :)
Once you can accept the universe as matter expanding into nothing that is something, wearing stripes with plaid comes easy.
Helena
Posts: 5
Joined: Sat Jun 28, 2008 11:09 am

Nikad nisam cula za mentalnu mapu... :roll: Jel mozes malo bolje da mi objasnis sta je to i kako se pravi?
Post Reply