Novi sistem bio-energetske izgradnje

Aromaterapija, akupunktura, radiostezija, bioenergija
Post Reply
User avatar
emina
Site Admin
Posts: 913
Joined: Sat Oct 13, 2007 9:36 pm
Location: Ispod punog mjeseca
Contact:

http://www.knjigasjenki.com/?p=206

Ovo je zbilja sjajna nova metoda bio-energetske izgradnje koja je za primjenu dovoljno jednostavna novacima i početnicima. Ako nikad do sad niste doživjeli uspjeh na području bio-energetske izgradnje sa starim postojećim metodama, ovo je sjajna stvar za vas. Novi sistem daje jedan novi pogled na cijelu stvar i definitivno u tehnici i teoriji prednjači pred svim ostalim sistemima i metodama.

Autor teksta Robert Bruce mistik i autor najprodavanijih knjiga s područja astralne dinamike, psihičke i duhovne samoobrane, rada s energijom i astralne projekcije, iznosi metode izgradnje i rada nakon 30 godina istraživanja na području metafizike i paranormalnih fenomena. Na sajtu: http://www.knjigasjenki.com/?p=206 možete preuzeti postojeće tekstove i vježbe, a ovdje: http://www.prosvetljenje.net/index.php? ... &Itemid=27 područje astralne projekcije:

Vježbe radim 2 tjedna i u relativno kratkom roku zapazila sam velik pomak na području bio-energetske izgradnje. Isprobajte Robertove tehnike i iznesite svoj napredak.
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Post Reply