GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011 GODINU

Post Reply
User avatar
anngellika
Posts: 45
Joined: Tue Nov 29, 2011 9:38 pm
Location: Srbija

Godišnji Horoskop za 2011

rss feed sa sajta Čonoplja News - Horoskop je izradila poznati astrolog Jasminka Holclajtner...
OVAN. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES
Posao – Imate sve šanse da u ovoj godini doživite veliki uspeh jer u vaš znak ulazi Jupiter, simbol bogatstva, ugleda i dalekih putovanja a to se dogada sakih dvanaest godina. Od kraja januara do pocetka juna traje brzi hod ove planete preko vašeg znaka što bi trebalo da iskoristite na najbolji moguci nacin. Vaš znak je jedan od onih koji ce biti pod najvecim uticajem tranzita sporih planeta. Prvi znacajan datum za vas bice 23. januar kada ce u vaš znak uci Jupiter.Ono što je trebalo da se dogodi u prolece 2010. a nije i zbog necega je odloženo sada ce moci da se realizuje. Drugi znacajan datum je 12. mart kada ce u vaš znak uci Uran, planeta promena, i to posle više od 80 godina. Budite oprezni od 31. marta do 23. aprila kada možete napraviti pogrešan poslovni potez posebno u radu sa Blizancima ili Devicom. Obnova starih prijateljstava bice ono što ce vam biti najznacajnije, neka vrsta povratka na staro ali na nov nacin. Vaša originalnost i spremnost da se menjate bice ono što ce mnoge oduševiti. Moguc je veliku uspeh na internacionalnom nivou ili odlazak za inostranstvo, posao sa strancima.April je najznacajniji mesec je pet planeta u vašem znaku donosi mogucnost ostvarenja vaših ambicija i ponude ce dolaziti sa svih strana. Ulazak Neptuna u svoje sedište u znak Riba donosi vam nove ideje, inspiraciju, pojacanu intiuciju, bolju saradnju sa strancima.Moguc je veliki uspeh u inostranstvu, posebno na nemackom i enegleskom jezickom podrucju. Iskoristite boravak ove planete u vašem znaku do pocetka avgusta. Sredinom juna rodeni krajem marta i pocetkom aprila mogu biti pred velikim poslovnim izazovom. Pocetkom jula i pocetkom decembra moguc je konflikt sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom. Od pocetka avgusta do 20. septembra možete biti pod stresom jer cete u svemu kasniti, necete imati na koga da se oslonite.Sredinom oktobra možete brzopleto uci u finansijski aranžman koji može biti nepovoljan. Druga polovina godine donosi veliki uspeh svima koji se bave proizvodnjom, ulažu u nekretnine ili se bave nekim zanatima, trgovinom.

Ljubav - Ova godina je veoma burna na ljubavnom planu, posebno prolece. Iskljucivo od vas zavisi kako ce izgledati vaš ljubavni život nezavisno koje ste godište, da li ste slobodni ili ne. Ako krajem januara udete u vezu sa Ovnom, Lavom ili Vodolijom, predstoje dani puni raznih uzbudenja. Ulazak Jupitera u vaš znak krajem januara donosi mogucnost nove ljubavi, u martu možete uci u tajnu ljubav sa nekim ko živi u inostranstvu.Od pocetka aprila postajete mnogo aktivniji na polju ljubavi, narocito ako ste muški predstavnik. Mart, april, maj a zatim u druga polovina jula i avgusta mogu biti sjajni za pocetak novih veza ali ako ste u braku, bicete skloni tajnim vezama iod druge polovine juna možete se upustiti u neku avanturu za koju vaš stalni partner može saznati i ako do avgusta ne prekinete tu vezu, slede bracni problemi. Pomracenja Sunca i Meseca 4. januara 1. i 15. juna 1.jula, 25.novembra i 10. decembra donose mogucnost romanse na putovanjima a asteroid Karma i Eros u vašem znaku pojacavaju u prolece osecaj da ste sami kovac svoje srece. Maj donosi ljubav preko posla, tajne veze sa strancima ili nekom bivšom ljubavi. Druga polovina maja donosi ljubav sa nekim na poslu ili na putovanju. Vi cete biti znak u trendu ali pazite se. Pomracenja Sunca, 4. januara,1.i 15.juna. 1. jula, 25.novembra i 10. decembra padaju u astrološka polja doma, karijere i putovanja. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner ce primetiti promene u vašem ponašanju.Avgust je pun uzbudenja za one koji se bave sportom ili umetnošcu. Od 20. septembra do 1. oktobra sledi romansa ako ste slobodni ili ljubomorne scene sa partnerom ako ste u braku i moguca je veza sa uglednom osobom kojoj cete morati da podredite svoju volju. Cele godine Saturn, planeta uzdržanosti boravi u astrološkom polju braka i partnerskih odnosa i donosi mogucnost konflikta, posebno ako se budete ponašali kao da ste slobodni a partner bude insistirao da više vremena provodite s njim.U avgustu i septembru moguca je tenzija u sferi porodicnih i bracnih odnosa.

Zdravlje - Nemojte se izlagati velikim fizickim naporima. Moguca glavobolja i problemi sa vidom.

BIK. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS
Posao – Na predstavnike vašeg znaka spore planete uticu na fundamentalnu promenu vaših životnih stavova i sve ono što ste dugo odlagali i iz nekih razloga niste ucinili sada cete zapoceti ili ako je projekat u toku, uspešno završiti. Osecate da ste na prekretnici a veliku ulogu u vašem poslovnom životu odigrace osobe koje žive u inostranstvu, cesto putuju ili su nekada dugo boravile van zemlje.Predstavnici vašeg znaka ce takode biti pod velikim uticajem pomracenja Sunca i Meseca 4. januara, 1. i 15. juna, 15. jula, 25. novembra i 10. decembra do kojih dolazi u astrološkim kucama koje simbolizuju karijeru, inostranstvo, posao, novac i nekretnine. Sve do maja tražicte najbolji nacin kako da realizujete svoje planove. Ovo je faza priprema za ono što dolazi a to je moguc veliki uspeh u junu kada ce Jupiter, planeta bogatstva i simbol stranaca, uci u vaš znak posle dvanest godina. Oni koji su tada osnovali preduzece, ušli u nov posao sada su na prekretnici. Ako ste nov posao zapoceli 2006. sada cete ubirati plodove svog rada. Ulazak Urana u astrološko polje podsvesti sredinom marta donosi originalne ideje, talenti izbijaju u prvi plan. Jedino politicari treba da se zabrinu jer mogu biti suoceni sa ozbiljnom konkurencijom. Moguca je promena posla i priliv velikog novca.Vaš znak ce biti pod velikim uticajem Jupitera, smbola bogatstva, stranca, dalekih putovanja cija svojstva dolaze do punog izražaja upravo u vašem znaku zbog cega cete cekati svojih pet minuta a oni ce nastupiti 5.juna . Do tada nemojte ulaziti ni u kakve poslovne aranžmane ako ne morate, posebno u prvoj polovini aprila i budite oprezni kod potpisivanja ugovora, pravljenja poslovnih aranžmana sa onima za koje niste sigurni da ce se držati dogovora. Saturn je druga spora planeta, simbol upornosti koji je u Vagi najjaci, a to je vaše astrološko polje svakodnevnih aktivnosti što ce vas upornim i ambicioznim. Do jula cete biti pod nešto manjim uticajem ove planete jer ce ici retrogradnim hodom i možete pustiti da stvari teku svojim tokom a tada uzimate kormilo broda u svoje ruke. Neptun ulaskom u Ribe odlicno deluje na aprilske Bikove koji ce se potruditi da nadu dobrog sponzora ili nekoga ko ce im pružiti pomoc kada im bude najpotrebnija. Rodeni posle 15.maja bice suoceni sa velikim poslovnim izazovom, da li otici sa sadašnjeg radnog mesta i krenuti u neke nove aranžmane i projekte o kojima dugo vec razmišljate ili sacekati neko bolje vreme.Poslovi sa nekretninama donose dobit posebno u radu sa Škorpijama i Ribama.

Ljubav- Sam pocetak godine donosi mnogo uzbudenja, posebno ako vam se dopadaju energicne osobe. Jarac, Ovan, Vodolija ili Škorpija mogu postati vaša opsesija i vi u podjednakoj meri njihova. Ulazak Jupitera krajem januara i Urana sredinom marta u znak Ovna donosi vam mogucnost neocekivanih obrta, narocito ako ste sa nekim u tajnoj vezi ili priželjkujete da se to dogodi. Pomracenje Sunca i Meseca pocetkom januara, juna, 1. juna i jula može se loše odraziti na one koji su u vezi sa kolegom ili sa nekim ko nije slobodan.Stalni partner ce ocekivati više pažnje u prvom delu godine kada cete biti raspoloženi da mu ugadate. Ako ste slobodni kraj proleca i leto donose mnogo lepih mogucnosti za zaljubljivanje posebno u Raka, Lava, drugog Bika ili Ribu. Prva polovina januara i druga polovina maja bice najuzbudljivije narocito u ako vam se dopadaju Jarac, Bik, Ovan, Lav. Mart i april mogu biti veoma burni jer cete biti nepoverljivi prema nekome ko ce pokušavati da vas osvoji. Nemojte robovati prošlosti i bivšim ljubavima koje se nikada nisu realizovale. Od maja do 15. avgusta asteroid Amor, Lust ( požuda) u vašem znaku uz asteroid Karmu koji ce boraviti u vašoj astrološkoj kuci licnosti sve do kraja godine cinice vas osobom koja ima osecaj da je ovo veoma važna godina i da nešto sudbinsko treba da vam se dogodi. Period kada su moguce najvece promene i susreti koji se pamte pocinje polovinom maja i traje do polovne juna. Mnogo planeta u vašem znaku, posbno Mars i Venera simboli ljubavi i strasti borave u vašem znaku i za vas bi ovo moglo biti vruce prolece. Leto je dobro za romansu. Druga polovina oktobra donosi novu romansu a ako se zaljubite u Strelca, Ovna ili Vodoliju vaša veza ce licniti na neki ples, jedan korak napred, dva nazad. Kolebljivost i neodlucnost vašeg partnera prilicno ce vas demoralisati posebno ako spadate u nepokolobljive, ponosne Bikove.Neko koga ste odavano svrstali medu prijatlje a nekada je bio vaša velika simpatija a vi njegova velika ljubav, pojavice se posle mnogo vremena sa željom da obnovite odnos. Ako se radi o nekom iz neke prekookenaske zemlje, u prilicnoj meri cete se dvoumiti kakvu odluku da donesete, bez obzira da li ste slobodi ili ne. Posle 20. septembra možete biti suoceni sa partnerovom ljubomorom ali od sredine novembra postajete mnogo prilagodljiviji, narocito ako budete u vezi sa Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Kontrolišite endokrini sistem. Pazite se za volanom.

BLIZANCI. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Posao – U vašem znaku ce biti dva pomracenja, Sunca 1. juna i Meseca 15.juna. Ovo bi moglo malo da vas poremeti u vašim planovima ali tu su prijatelji koji ce vam se naci pri ruci i malo šta može zaista da vam ugrozi karijeru. Mnogi megalomanski planovi ce se realizovati uz podršku uticajnih osoba. Imate šansu da radite za velike korporacije a ako se bavite privatnim biznisom, rizikovacete i to ce vam se isplatiti. Svaki posao sa inostranstvom, medijima, sportom, marketingom, donosi veliku zaradu i satisfkaciju. Možete dobiti neku nagradu ali se nemojte uljuljkivati da ce uspeh potrajati bez vašeg angažovanja.Januar za vas može biti veoma uzbudljiv, narocito ako ogranicite troškove jer vec od sredine ovog meseca krecu novi poslovi i mogucnost aranžmana sa strancima, prijateljima ili dugogodišnjim kolegama ali vi cete prilicno oklevati. Astrološko polje karijere bice ojacano ulaskom Neptuna, vladaova ovog polja u svoje sedište 4.aprila zbog cega ce svi koji rade sa velikim firmama dobiti „vetar u leda“ od strane poslvoih partnera, posbno Strelaca, Riba, Vodolija i Ovnova.Rano prolece donosi mnogo novih ponuda a vi necete moci da se odbranite od spostvenih ambicjia koje ce vas proganjati sve dok ih ne realzijujete, makar i po cenu fizickog kolapsa. Sve do pocetka juna bicete veoma angažovani na proširenju poslova a ako ste mladi, posredstvom uticajnih prjatelja ili prijatelja porodice, dobicete odgovarajuci posao. U prvoj polovini aprila i avgusta ne treba da rizikujete ulazeci u nove poslove jer vam retrogradni hod Merkura, vladalac vašeg znaka može dati lažno samopouzdanje a u drugoj polovini juna i oktobra možete se nadati uspehu u sportu, umetnosti ili u medijima.Oslonite se na podršku Jarca, Vage i Vodolije. Retrogradan hod Merkura, vašeg vladaoca u aprilu i avgustu može na momente odložiti realizaciju vaših planova. Potrebna vam je potpora jednog Jarca, Vodolije, Ovna ili Strelca. Što ste mladi i ambiciozniji to vam je više potrebna podrška mocnih i iskusnih osoba. Mnogo cete putovati i uspostavljati znacajne kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. Možete i sami poželeti da se negde odselite, moguce na nemacko jezicko podrucje.Od sredine novembra do nove godine ne izlažite se velikom finansijskom riziku. Finansijska situacije ce cele godine biti neizvesna ako budete po svaku cenu želeli da uložite veilki novac u rizican projekat.

Ljubav- Pocetak godine nije baš lak ali vec kada Mars bude ušao u Vodoliju krajem januara i Jupiter u Ovna sredinom marta osecacete se da ste na svom terenu. Slobodni Blizanci mogu biti u velikoj dilemi jer ce im se više osoba istovremeno udvarati a oni koji su u stalnoj vezi ili braku nece moci da odole šarmu nekog ko je stariji od njih, moguce da se radi o Vagi ili Jarcu. Ma kog pola da ste, moguca je veza sa osobom koja je starija od vas ali i veoma popularna bilo u javnosti ili u svom društvu. Cele godine cete biti pod uticajem Saturna, planete strogosti, uzdržanosti i principijelnosti koji ce od februara do polovine jula ici retrogradnim hodom što vas može uciniti preterano zaljubljivim, možda u osobe kojie nisu slobodne. Žene ce biti posebno privucene šarmom jedne veoma ambiciozne osobe koja nece imati mnogo vremena za ljubav ali ce biti spremna da ude u brak. Muškarci Blizanci ce imati mogucnost da budu u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ali se romansa koja može zapoceti neocekivatno, dobiti neželjeni tok u jesen jer se može umešati neko treci. Sve do 16. juna bicete prilicno nesposobni da držite konce svog ljubavnog života u svojim rukama ali cete možda biti veoma zaljubljeni. Kraj proleca i leto donose potrebu da se „skrasite“. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu sa ljubavnim partnerom otici da žive u inostranstvo ili ce promeniti mesto boravka, stan a neki od vas ce uci u kredite zbog stana. Boravak Marsa, planete strasti u vašem znaku od kraja juna do pocetka avgusta cini ce vas zaljubljivim i spremnim da se borite za svoja prava, bilo da ste u braku ili dužoj vezi, narocito ako vam se ucini da ce neko treci pokušati da osvoji vašeg partnera. Ipak, ni vi necete biti imuni na šarm jednog Ovna, Vodolije ili Strelca. Ako ste u vezi sa Jarcem, Ovnom, Strelcem ili Vodolijom, najverovatnije da cete imati puno razumevanje partnera za mnoge vaše želje, ali jesen donosi manju krizu u odnosima posebno u drugoj polovini oktobra. U novembru i decembru predstoje lepi zajednicki momenti, moguce negde na putu.Kraj godine posle stresne jeseni može doneti lepe zajendicke momente sa Vagom ili Jarcem.Sredovecni Blizanci bice spremni da udu vezu sa nekim s kim su bili u vezi u ranoj mladosti. Pokušajte da izbegnete ljubomorne scene narocito ako ste u prethodnoj godini imali cesto momente nerazumevanja i sukoba sa partnerom.

Zdravlje – Pocnite više da brinete o sebi.

RAK. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

RAK (22.6.- 22.7.) CANCER
Posao – Druga polovina januara je veoma znacajna za one koji nameravaju da naprave veliki zaokret na poslu. Ono što vas može brinuti je ozbiljna konkurencija i može vam se uciniti prejakom i možete pod uticajem Bika ili Jarca odustati od svojih planova. Bicete u prilici da uradtie mnogo toga što ste godinama priželjkivali, najverovatnije da se tice posla koji bi mogao da vam donese veliko unapredenje kao i uvecanje prihoda. Bicete suoceni sa jakom konkurencijom koja ce vam praviti razne vrste problema sve do polovine maja kada krece mnogo bolji period. Ako uspete da prva cetiri meseca pregurate bez vecih problema, ulazite u mnogo povoljniju fazu kada ce vam se mnoga vrata otvarati. Poljuljano samopouzdanje možete ojacati oslanjajuci se na Škorpiju a od juna i na Bika dok ce vam se svi ostali ciniti kao potencijalni neprjatelji ili konkurencija.Pomracenje Sunca i Meseca sve do 4. januara. 1. i 15. juna. 1. jula 25. novembra i 10. decembra ce u velikoj meri destabilizovati vašu sigurnost u sebe. Uspešni ce biti oni koji koji ne budu dozvolili Ovnu, Strelcu, Jarcu ili Vagi da im postanu ozbiljna konkurencija. Mart jer relativno dobar period posebno za one koji rade sa strancima, za lekare, umetnike, sportiste. April i prva polovina maja mogu biti veoma naporani i bicete izloženi kritici i velikim poslovnim izazovima.Vaša borba za svoje mesto pod suncem ce uroditi plodom i posle 5. juna situacija se poboljšava zahvaljujuci podršci kolega i dobrih prijatelja ali cuvajte se drugih Rakova i Lavova. Ako nameravate da otvorite privatnu firmu ili da zapocnete bilo kakav samostalan posao, pred vama je naporna godina sa neizvnom zaradom osim ako ne budete imali podršku Bikova, Strelceva i Riba. Od 20. septembra do kraja godine krece period velikih poslovnih poduhvata, mnogo energije cete ulagati u zajednicki projekat koji ce vam se na kraju isplatiti. Promena posla ce vam doneti satisfakciju i mogla bi znaciti mogucnost da predete u privatnu firmu ili da u avtustu i septembru budete u dilemi kojoj ponudi da date prednost. Od septembra dobijate priliku da obnovite odnose sa nekim saradnicima koji ce vam omoguciti da uvecate prihode.

Ljubav- S obzirom da vaš znak ulazi u one koji su pod velikim uticajem planeta koje menjaju znak, moguce da cete pocetkom godine biti u procepu izmedu karijere i privatnog života i da cete prednost dati poslu. Pomracenja Sunca i Meseca 4. januara, 1. i 15. juna, 1. jula 25. novembra i 10.decembra dešavaju se u vašim astrološkim kucama partnerskih odnosa, neprijatelja, intriga, i sve do pocetka aprila kada ce Neptun, planeta romantike uci u Ribe i rodenima pocetkom vašeg znaka doneti novu ljubav, bicete pod stresom. Mnogi Rakovi nece moci da imaju kontrolu nad svojim porodicnim životom što ce se loše odraziti na one koji su inace od pre godinu dana ušli u naporan period. Maj je mesec strasti.Od avgusta ulazite u strastveno-romanticnu ljubavnu pricu. Izmedu 26.januara i 13.jula retrogradan hod Saturna ce se loše odraziti na vašu porodicnu situaciju pa ako ste u braku moracete da se maksimalno posvetite porodici. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu pokušati da obnove vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko cesto putuje. Ljubomorne scene izmedu vas i partnera nece biti retkost a vaš partner ce u prilicnoj meri davati povoda za to .U novembru možete odgovoriti na udvaranje jedne Škorpije ili Device.Avgust vam donosi mogucnost veze sa nekim koga cesto vidate na putu, moguce sa osobom koja je veoma ambicozna i koja ce podržavati vašu karijeru. Ako budete u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem, posebno ako se radi o nekom ko cesto putuje u inostrasntvo, možete se osecati zašticenim ali i nespremnim da uvek cinite ustupke.Septembar ce doneti napetost izmedu vas i jedne Vage, Jarca.Budite spremni na udvaranje jednog Lava, Device i Vage. Mladi Rakovi ce najverovatnije preko Interneta upoznati osobu koja živi u drugoj zemlji.

Zdravlje – Bicete skloni poverdama.

LAV. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Posao – Kao jedan od tri vatrena znaka koji su pod velikim uticajem tranzita Jupitera ( slava, bogatstvo, putovanja) i Urana ( originalnost, promene) ne treba ni o cemu da brinete iako januar može biti veoma stresan za one koji su u 2011. ušli sa nerešenim partnerskim odnosima. Gotovo da vam je zagarantovano neko novo radno mesto a da li ce to biti nabolje ili nagore zavisi od vaših pregovarackih sposobnosti i spremnosti da se maksimalno angažujete na poslu sa stranacima. Uspeh u javnosti, u sportu, industriji, medijima, mogu ocekivati ozbiljni i vredni predstavnici vašeg znaka a oni koji budu odugovlacili sa poslom i koji ne budu spremni da odgovore na izazov mogu od juna ocekivati manje probleme. Prva polovina januara donosi jaku konkurenicju a vec krajem januara nalazite svoj nacin kako da precicom dodete do uspeha. Ulazak Jupitera u Ovna donosi muškarcima sjajne poslovne šanse a ženama uspeh u “muškim” delatnostima. Mnogi ce se aktivno angažoati u politici ali predstoji vam neka vrsta “prestrojavanja” kada su prijatelji i sradnici u pitanju. Pomracenja Sunca i Mesea u znaku Blizanaca i Raka u1. i 15. juna i 1.jula može doneti probleme sa šefom i prelazak na novo radno mesto. Ovo je odlicna godina za one koji rade na univerzitetu ili za studente.Ipak, Jupiter, planeta hedonizma i novca u astrološkoj kuci karijere nije loša za one koji su godinama vredno radili, bilo na strucnom usavršavanju, ulagali znanje ili novac jer mogu ocekivati veliku zaradu.U junu tranzit Marsa preko znaka Blizanaca i dva pomracenja u ovom znaku, Sunca i Meseca mogu se odraziti loše na odnose sa kolegama i zato sacekajte da Mars ude u vaš znak 20. septembra a dotle radite rutinske poslove ili idite na odmor. Krajem jula ulazak Venere u vaš znak može vam doneti uvecanje prihoda a brzi hod Jupitera preko Ovna do juna donosi uspeh u radu sa strancima a posle 5.juna mogucnost uvecanja prihoda u radu sa velikim firmama u poslu sa nekretninama.Ako odolite izazovu i ne ulazite u sumnjive finansijske transakcije spašcete se loših posledica. Od sredine novembra možete biti ponovo skloni konfliktima posebno sa Bikovima, Devicama i Škorpjama. Pomracenje Sunca i Meseca 25. novembra i 10. decembra može doneti probleme u radu sa strancima ili na dugim putovanjima. Od druge polovine novembra preko novog projekta upoznacete nove kreativne i sposobne saradnike koji ce vam obezbediti dobru zaradu.

Ljubav- Ovo je godina u kojoj cete moci da doživite snažnu ljubav i sve do 5. juna dok Jupiter, planeta zanosa, vladalac vaše astrološke kuce ljubavi i strasti bude prelazila preko znaka Ovna, predstoji vam veoma lep period u kome cete moci da udete u vezu sa nekim ko ce vam na svaki nacin imponovati. Ako radite sa strancima, moguce je poznanstvo sa Vodolijom, Ovnom ili JarcemGodina pocinje uzbudenjima jer vec 4. januara pomracenje Sunca vašeg vladaoca može doprineti raspravama sa stalnim partnerom. Bicete veoma posveceni poslu i partnera cete verovatno zanemarivati i u januaru i februaru krecu nesporazumi sa stalnim partnerom. Oboje cete imati potrebu za isterivanjem pravde i traženjem zadovoljstva sa strane a pocetkom aprila možete postati „žrtva“ nekog ko je mnogo iskusniji od vas.Prva polovina godine vam je izuzetno povoljna, nove ljubavi su na pomolu. Oni koji su u drugoj znacajnoj vezi ili pred drugim brakom, mogu ocekivati uvecenja porodice, odlazak u drugi grad, državu. Maj je stresan za one koji su dugo u vezi ili braku. U junu i julu možete biti skloni raspravama, posebno neki navodni prijatelji mogu pokušati da vrše uticaj na vas. U junu možete biti preosetljivi i skloni raspravama a u julu cete biti skloni da sebe okrivljujete za eventualne razmirice.Jul može biti neka vrsta prekretnice za vas jer cete pokušati da imate veceg uticaja na partnera i obrnuto, on ce pokušavati da vas nagovori na nešto na šta necete želeti a da pristanete. Jesen donosi nove prilike za poznanstva posebno na putovanjima, strucnim seminarima. Kada 20. septembra Mars bude ušao u vaš znak gde ce boraviti do 10. novembra postacete mnogo odlucniji po svim pitanjima koja se odnose na vaš ljubavni život.Do kraja godine moguca je romansa sa Vagom, Jarcem ili sa nekim koga ste upoznali preko posla.

Zdravlje – Trebalo bi da budete fizicki aktivniji.

DEVICA. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO
Posao – Ova godina bi trebalo da vam donese priliku za zaradu, poveci novac i mogucnost da napredujete u poslu i da uradite sve ono što vam nije polazilo za rukom tokom prethodnih godina. Nemojte ulaziti u nove poslove u aprilu, junu i avgustu. Ponude ce biti izazovne ali dva pomracenja, Sunca i Meseca 4.januara, 1.i 15.juna, 1. jula, 25.novembra i 10.decembra mogu vam pomutiti racune u vezi sa poslom u medijima ili vam se mogu uciniti primamljivim ali bez pokrica. Prva polovina januara, mart su su povoljni meseci za vas, posebno za avgustovske Device. Partnerski odnosi ce se znacajno poboljšati pod uticajem Neptun koji 4. aprila posle 170 godna ulazi u znak Riba i reflektuje se na vaš znak u vidu dobrih i nadasve interesantnih poslovnih ponuda kojime necete moci da odolite. April je veoma stresan ako se inace ne slažete najbolje sa Ovnovima. Blizancima i drugim Devicama.Konjukcija Jupitera i Urana u astrološkoj kuci konkurencije može sve do juna doneti dosta nerviranja ambicioznim Devicama koje su prethodne godine uložile svoj novac u nešto što s pravom ocekuju da im se isplati. Kraj juna, jul i avgust mogu vam doneti priliku da proširite poslove sa velikim privatnim firmama a ako želite da udete u partnerski odnos, trebalo bi da to bude sa jednim Bikom, Ribama ili Jarcem, sa onima koji imaju mnogo više iskustva u poslu od vas. Bicete izuzetno ambiciozni i spremni da mnogo i energicno radite da biste uspeliDruga polovina godine je mnogo povoljnija jer krecete u velike poslove i naplatu svega što radili u protikle dve godine a duguju vam. Škorpija i Ribe ce vam biti desna ruka u poslu. Moguc je veliki priliv novca sa više strana, izmedu ostalog i preko igara na srecu ili preko nasledstva. Posle 6. avgusta možete se osecati prepuštenim sami sebi ali to ne treba da vas plaši. Uspecete da svoje ideje realizovati uz pomoc Škorpije i Jarca.U sredine septembra do sredine oktobra bicete u procepu izmedu dve podjednako privlacne ponude i naporno cete raditi što ce rezultirati uspehom. Od novembra bicete spremni da se borite za svoje mesto pod suncem, Bik, Jarac i Škorpja su tu da vam pruže ruku spasa.

Ljubav- Tokom ove godine bicete izloženi velikim uzbudenjima. Astrološko polje partnerskih odnosa ojacano je ulaskom Neptuna, planete zanosa i zaljubljenosti u znak Riba posle 170 godina i vi cete biti veoma zaljubljivi. Strastvene veze su na pomolu i zbog naglašenog znaka Ovna ulaskom Jupitera i Urana ( eksplozija – osecanja, strasti ali i ljubomore).Tek kada Jupiter uci u znak Bika što ce vam savršeno odgovarati, 5. juna malo cete se skrasiti a sve do tada možete biti skloni da prilicno nepromišljeno ulazite u površne veze, misleci za svaku da je ona prava. Prvo iskušenje dolazi od strane Vodolije od sredine januara do sredine marta a tada jedan Ovan, Strelac ili Ribe mogu biti veoma uporni da vas osvoje. Ipak, ne žurite, sacekajte jul da biste nekome otkrili ono što osecate. Željni ste pažnje ali sa Saturnom u Vagi nacin na koji dajete na znanje da vam je to potrebno malo ko razume. Postacete mnogo topliji i prilagodljiviji u drugoj polovini godine kada ce vam tranzi Marsa i Venere savršeno odgovarati.Žene Device bice sklone da se zaljubljuju u lekare, umetnike a muškarci Device u žene o cijoj prošlosti baš mnogo i ne znaju. Ipak, prvih meseci, sve do kraja maja bicete skloni ljubomori, flertu i ulasku u vezu sa nekim ko nije slobodan ili sa unifomisanim licem. Imate mogucnsot da se na najbolji nacin pokažete pred nekim ko vam je veoma drag i pokušajte da od 5. juna do pocetka avgusta sredite svoje odnose sa osobom koja vam je draga. Neko koga ste pre desetak godina upoznali preko posla ili s kim ste nekada radili, ili bili u vezi, pokuašace ponovo da ude u vaš život što vas možeu prilicnoj meri uzdrmati, narocito u pocetka juna do prvih dana jula. Ako od avgusta partner bude postao povucen u sebe i pomalo tajanstven, ne treba da budete zabrinuti, u pitanju su njegovi problemi na poslu i velike ambicije zbog kojih ce vas pomalo zanemarivati.Preko posla moguce je poznanstvo koje bi moglo iz korena da promeni vaš život a vezakoja je poceta pre godinu dana može vas dovesti do braka.

Zdravlje – U aprilu i maju kontrolišite pritisak i cele godine izbegavajte velike napore.

VAGA. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

VAGA (23.9.- 22.10.) LIBRA
Posao – Vaš znak je jedan od onih koji ima šanse da izbije u prvi plan i koji je spreman da mnogo toga ucini za svoju karijeru. Vi ste glavna „stena“ Zodijaka, narocito kada Saturn tranzitira preko vašeg znaka. Taško je bilo kome da na vas utice. Jupiter, planeta bogatstva i slave ulazi u pompeznog Ovna krajem januara a sredinom marta u polje partnerskih odnosa ulazi i Uran, planeta promena zbog cega cete tražiti nove saradnike i one na koje možete da se oslonite. Imacete priliku da radite sa talentovatnim i sposobnim mladim kolegama koje ce biti sposobne da ugovore izuzetno dobro placene poslove. Nalazite se u godini velike ekspanzije poslova, posebno ako nameravate da proširujete saradnju na strane zemlje ili da nastavite sa poslom koji ste jedno vreme ostavili po strani ili mu niste davali prioritet. Od kraja januara imacete osecaj da se nalazite na prekretnici i do juna biste mogli uspostaviti saradnju sa onima koji vec imaju zavidnu reputaciju. Februar i mart donose nove poslove. Sredovecne Vage ce nastaviti tamo gde su stale pre mnogo godina.Ovog puta šansu ne smete da propusite.U aprilu možete biti u stresu a u maju i avgustu bicete veoma aktivni i angažovani na velikim projektima i možete ocekivati velike dobitke. Oni koji budu spremni da posle 5. juna ulažu u nove poslove bice uspešni. Posao sa nekretninama, trgovinom, donece vam dobit. Vage koje rade u medijima mogu ocekivati jaku konkurenciju ali i mogucnost uspeha na medunarodnom nivou. Posle 20. septembra nastupa dobar period za slikare, glumce, kostimografe, modne dizajnere. Posle 10. oktobra predstoje vam dobici preko akcija, nasledstva ili ranije ugovorenih poslova. Nemacko jezicko podrucje i Bliski istok mogu biti za vas prave destinacije u poslu sa strancima.Krajem godine, 25. novembra i 10. decembra u vreme pomracenja Sunca i Meseca nemojte potpisivati nikakve ugovore o novom poslu.

Ljubav- Ljubavni život može tokom ove godine biti veoma sadržajan. Nemojte biti posveceni poslu u toj meri da nemate dovoljno vremena za ljubav jer ovo je jedna od godina koje bi mogle biti veoma znacajne za sve Vage. One koje su slobodne želece da udu u brak a one koje su u braku ucvrtice odnos sa partnerom. Problemi koji mogu nastati u odnosima sa osobom koja vam je draga mogu biti rezultat vaših velikih ocekivanja ili partnerove preterane okupiranosti poslom. Oboje cete u stvari biti prilicno optereceni karijerom i svako od vas ce na svoj nacin stremiti ka uspehu. Ljubavni odnosi ce za mnoge Vage biti razlog velike egzaltiranosti. Od sredine januara krece jedan veoma uzbudljiv period u toku koga cete moci da ostvarite mnoge od svojih snova. Ako ste ikada želeli da doživite veliku ljubav, za tako nešto vam se pruža prilika ali možete uci u situaciju iz koje necete umeti da nadete izlaz. Dve a možda cak i tri podjednako jake licnosti i atraktivne osobe interesovace se za vas i vi cete verovatno biti u dilemi izmedu Ovna, Vodolije i jednog Lava. Povremeno u igri ce biti možda i neki Strelac ili Blizanci.Jun mesec donosi ljubomorne scene koje ce se smenjivati zajedno sa izjavama ljubavi a ako se dogodi negde na putu, pomislicete da je to ono na šta ste dugo cekali. Mnogi predstavnici vašeg znaka ce poželeti da udu u brak a dame Vage mogu ostati u drugom stanju i ulazak u brak je više nego izvestan. U tajnu ljubav možete uci krajem avgusta i u prvoj polovini septembra.Ako se ne zaljubite krajem januara, ukazace vam se šansa za novo poznanstvo sredinom marta. U aprilu možete biti ljubomorni i veoma posesivni. Vatreni i vazdušni znaci bice za vas idealni, jedan Ovan, Vodolija i Strelac a sa Jarcem ili Škorpijom moracete da taktizirate. Pomracenja Sunca i Meseca dešavaju se u vašim astrološkim kucama putovanja, zbog cega, posebno 1.,15.juna, 1. jula, 25. novembra i 10. decembra nemojte olako ulaziti u veze sa onima koje upoznate, bilo na poslu ili negde na putovanju. Posebno bi trebalo da budete oprezni u vezi sa nekim ko nije dovoljno iskren prema vama jer se može raditi o osobi koja nije slobodna.

Zdravlje – Moguce su reumatske tegobe i bolovi na mestu nekadašnjih povreda.

ŠKORPIJA. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Posao – Na predstavnike vašeg znaka dve najznacajnije planetarne pojave, ulazak Jupitera krajem januara, posle 12 godina u Ovna, u vašu astrološku kucu posla i ulazak Urana u isti znak posle više od 80 godina sredinom marta znaci mogucnost da napravite veliki pomak na poslu. Neki ce želeti da prekinu sa dosadašnjim nacinom rada, da odu u penziju a da onda nastave vrlo aktivno da pišu ili da se bave nekom vrstom istraživacke delatnosti dok ce Škorpije umetnici i sportisti davati sve od sebe kako u zemlji tako i u inostranstvu. Mlade Škorpije, na pocetku karijere nece sebe štedeti i sa konkurencijom koja ce se pojaviti u junu lako cete se „obracunati“ jer cete imati veliku podršku jednog Bika, Vage ili Raka. Sa ženama cete se bolje razumeti ma kog pola da ste, sa izuzetkom jednog Jarca koji ce vas podržati cak i ako se po mnogim pitanjima ne slažete.Posle dvanaest godina astrološko polje posla i partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i ljubavnih bice naglašeno prisustvom Jupitera, planete koja je vladalac vaše astrološke kuce posla, kreativnosti, ljubavi i kao simbol dalekih putovanja i bogatstva može vam doneti izazovne ponude od poslovnih partnera iz inostranstva.Pokušajte da ne donosite nikakve važne odluke u afektu krajem januara i u februaru jer možete biti pod nekim vrstom pritiska sa strane da se odlucite za jednu od dve podjednako izazovne opcije.Uran, planeta promena i originalnosti kao vladalac astrološke kuce doma i privatnog biznisa svojim prelaskom u znak Ovna sredinom marta ucinice vas izuzetno spremnim na nove poslovne poduhvate.Bicete posebno skloni rizicima i pod uticajem vatrenih znakova možete uci u poslovni odnos koji ce vam se vrlo brzo isplatiti. U junu je vaš nervni sistem na probi. ali ipak baš tada možete videti prve rezltate vaših napora u junu kada ce astrološko polja partnerskih odnosa biti prepuno planeta.Ulazak Jupitera u znak Bika gde je veoma jak donosi mogucnost saradnje sa dobrostojecim poslovnim parnterom. Leto donosi mnoge prijatnije momente u radu sa Rakom i Lavom a pocetkom septembra i pocetkom oktobra budite oprezni u radu sa Jarcem, Vagom, Devicom i Lavom. Krajem godine poželecete da udete u nov posao sa strancima

Ljubav- Ako vam je prethodna godina bila stresna ili ako niste imali dovoljno vremena za svoj privatni život, budite spremni da se, narocito u martu i aprilu posvetite osobi koja vam je draga. Pocetak godine i prvi meseci sve do sredine maja mogu biti srecni ako ne rizikujete ulazeci u vezu sa nekim ko vas samo fizicki prilvaci.Ljubavna veza sa nekom drugom Škorpijom sa kojom ste na istim talasnim dužinama, Jarcem ili posle 12.maja sa Bikom, mogu biti izvor sigurnosti i zadovoljstva. Device i Blizanci ce vas iscrpljivati svojim cestim promenama raspoloženja a Vodolija, Strelac i Ovan mogu biti atraktivni i veoma izazovni ali ne znaci koji vas mogu baš mnogo usreciti.Ulazak Neptuna u znak Riba u vašu astrološku kucu ljubavi može vas ucinti izuzetno spremnim da doživite romansu pod neobicnim okolnostima. Osecacete veliku bliskost sa nekim ko živi u nekom drugom mestu ili državi ili cete biti fasinirani necijim talentima. Ako se bavite umetnošccu ili poslom preko koga dolazite u kontakt sa umetnicima ili osobama koje se isticu po svojoj originalnosti,predstoji lepa ljubavna prica. Pomracenja Sunca i Meseca padaju u astrološke kuce koje simbolizuju ljubomoru i posesivnost, poslovne kontakte i putovanja zbog cega možete lako napraviti od svog života prilican haos. Jun mesec može posebno biti za vas stresan ako ste skloni ljubmori, ali ali cete uspeti da svoj život dovedete u red. Posle 5. juna kada Jupiter, planeta zadovoljstva i srece bude ušao u vaše astrološko polje partnerskih odnosa, moci cete da ocekujete stabilizaciju u sferi emotivnih odnosa. Ako ste dama Škorpija, neki mocan biznismen pokušace da vas impresionira a ako ste muškarac Škorpija, uticajna dama, popularna u društvu i veoma uspešna pokazace interesovanje za vas. Jedna Riba može u prolece pokazati veliku zainteresovanost za vas a zatim se povuci neodlucna u pogledu onoga šta u stvari ocekuje od vašeg odnosa.Leto, može doneti period relaksacije i bilo bi dobro da nadete vremena za zajednicke momente negde van mesta u kome živite. Cele godine neko ce pokušavati da vas fascinira. Bicete prilicno podozrivi prema upornim udvaracima jer cete ocekivati cvrste dokaze ljubavi. Jarac i Vaga i Škorpjia su vam odani i prvrženi a vi kao da to ne shvatate.

Zdravlje – Možete biti skloni ekcemima.

STRELAC. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS
Posao – Ako ste ocekivali da dode vaših pet minuta ili ste mislili da niste dete srece, shvaticete vec krajem janara da se mnogo toga menja u vašem životu nabolje ili bar da imate šansu da uradite nešto što je prilicno teško išlo u prethodnoj godini. Ovo je godina akcije u kojoj ne treba da se dvoumite u vezi sa bilo cime što intuitivno osecate da treba da uradite. Svaki posao u koji unosite iskreni entuzijazam, oduševljenje, energiju i kreativnost donose satisfkaciju, uspeh i novac. Vec od kraja januara ulazite veoma aktivan period kada cete imati posla preko glave i uživacete u onome što radite. Jupiter, vladalac vašeg znaka ulazi 23. januara u svoje sedište u znak Ovna što se sjajno reflektuje na predstavnike vašeg znaka. Ako ste kreativac i spremni da se maksimalno fizcki angažujete, posebno ako to zahteva vaš posao, naporno cete raditi. Ovo nije godina za neka velika intelektualna dostignuca, pre cete biti spremni da se borite za svoj status u društvu, na poslu i da obezbedite sebi dobre prihode. U februaru cete imati podršku Vodolije i Ovna a jedan Lav ce takode želeti da postane deo vašeg tima. Timski rad je veoma naglašen sve do juna i od presudnog znacaja je dobra komunikacija sa kolegama.Zaboravite na nesuglasice iz prošle godine. Potpuna predanost poslu je ono što ce karakteristai prvu polovinu godine a zatim sledi opuštanje i uživanje, bilo u plodovima vašeg rada ili u novcu koji cete najverovatnije zaraditi i koji ce vam isplatiti posle 15.maja. Ako se bavite sportom ili umetnošcu imacete priliku da dosta putujete, najverovatnije u inostranstvo.Pocetak aprila može biti stresan ako shvatite da imate jaku konkurenciju. Treba da naucite kako da pravite kompromise i da razmislite o alternativnom izvoru prihoda, moguce o poslu sa nekretninama. Šanse se ukazju od kraja maja ali ipak,jun je mesec opasnosti i raznih izazova kada cete dobijati ponude sa raznih strana i ma kog pola da ste trebalo bi da više poverenja imate u žene, posebno u Blizance, Ovnove, Vage ili Bikove a da budete oprezni u radu sa muškarcima..Ljubavni partner može vam biti desna ruka u poslu. Ulaskom Marsa, planete akcije u vaš znak posle 20. septembra postajete hrabriji i spremniji da se borite za svoja prav i svoj status u društvu. Privatni poslovi u koje se upustite tokom leta, narocito ako se bavite poslom u okviru porodicne firme uspešno ce se razvijati. Finansije ce se poboljšati preko rada u privatnom sektoru u drugoj polovini godine.

Ljubav- Za strastvene i ljubomorne Strelce nastupa interesantna godina jer ako ste jedano od tih, sve do juna bicete pomalo naivni ili cete želeti da se maksimalno provodite ne opterecujuci se razmišljanjima o partnerovom kretanju. Posao pruža šansu za revanšizam.Predstavinici vašeg znaka prolaze kroz veoma važan period tokom ove godine. Jupiter, vladalac vašeg znaka, simbol zadovoljstva i prosperioteta ulazi u vaše astrološko polje ljubavi što bi moglo da vam donese novu ljubav, zanos i strast. Ako ste mladi, cesto putujete, moguce da cete upoznati nekoga ko se bavi sportom, turizmom, studira u inostranstvu ili namerava da ode da živi negde van zemlje. Oni koji su u braku verovatno ce planirati proširenje porodice a slobodni, sredovecni Strelci mogu ocekivati mnogo prijatnih momenata u društvu onih koje ce upoznati preko bavljenja hobijem ili nekim sportom.Atraktivna i veoma uporna osoba, posebno u želji da vas osvoji u aprilu nece žaliti truda da se to dogodi, nezavisno od toga da li ste slobodni ili ne. Maj je mesec strasti i neizvesnosti. Ako ste u vezi sa izuzetno društvenom osobom, posebno ako se radi o nekom ko se bavi nekim javnim poslom ili je na bilo koji nacin prisutan u javnosti, imacete razloga za sumnju i ljubomoru, narocito u junu. To je inace za sve predstavnike Zodijaka stresan mesec sa dva pomracenja, Sunca i Meseca a kod vas ni manje ni više nego u astrološkoj kuci partnerksih odnosa. Ulazak Jupitera, vašeg vladaoca u znak Bika može vas uciniti prilicno svojeglavim po pitanju vaših principia i ocekivacete maksimalnu pažnju od parntera.Jul je odlican za odmor i ljubav a avgust donosi nove rasprave, to je mesec u kome na buran nacin možete reagovati na sve što vam ne odgovara u odnosu sa partnerom a postoji opasnost da udete u vezu sa nekim koga dugo poznajete preko posla ili s kim ste nekada bili u vezi.Tranzit Saturna preko znaka Vage vas cini spremnim da se vežete za nekoga koga dugo poznajete, da prijateljske veze pretvarate u ljubavne i da od partnera ocekujete bezrezervnu podršku. Novembar donosi smirenje i prijatne zajednicke momente.

Zdravlje – Smanjite obroke.

JARAC. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Posao – Mnogi predstavnici vašeg znaka pomislice da je najzad došlo njihovih pet minuta. Ako i sami spadate u one koji smatraju da su dugo cekali na priliku da pokažu sve što znaju ili da ucvrste svoj položaj, ne brinte se. Ima mnogo onih koji ce vas protežirati, preporuciti, podržati. Jedna Vodolija, Ovan, Strelac ili Bik ce biti srecni da mogu da rade sa vama. Godina je dobra za svaku vrstu porodicnog biznisa,osnivanje privatnih firmi, posebno u radu sa strancima. Nemacko jezicko podrucje izgleda više nego povoljno a ako radite sa SAD ili engleskim jezickim podrucjem kraj maja, jun i jul mogu biti prilicno stresni.Saturn, vladalac vašeg znaka najjaci je u Vagi i to u vašoj astrološkoj kuci karijere. To se dogada svakih 30 godina i zato nemojte dopustiti da vama ovlada nezdrava ambicije, fantazite u vezi sa necim što je prilicno nerelano osim ako ste umetnik, sportista ili naucnik. Privatni biznis i javni sektor su poslovi u kojima vaše sposobnosti mogu da dodu do punog izražaja. Ako ste vec visoko pozicionirani proširite saradnju na zemlje nemackog jeziškog podrucja, Rusiju i Bliski istok. Veliki novac je pred vama samo treba da se dobro organizujete da biste ga zaradili ili na neki nacin dobili jer mnogima predstoji preko iznajmljivanja stana, putem nasledstva. Preko leta, mnogi ce želeti da odu u SAD a u jun je veoma stresan mesec za rad sa engleskim jezickim podrucjem. Ipak, imate veliku podršku osoba na položaju koje vas izuzetno cene.Kraj januara donosi akciju na nekoliko frontova, slicni poslovi ce vas u potpunosti okupirati i mediji ili sport su odlicne oblasti u kojima vaši talenti dolaze do izražaja kao i predavaštvo i izdavaštvo.Od od jula do sredine septembra možete ocekivati znacajnije dobitke a u stvari od pocetka juna krece povoljan period za one koji se bave nekretninama, trgovinom, sportom ili nameravaju da prošire saradnju sa strancima. Ovo je u principu godina velikih finansijskih ulaganja i dobitaka. Jesen donosi ponude za rad u inostranstvu. Krajem godine ne ulazite u rizicne poslove sa Lavovima i Škorpijama.

Ljubav- Situacija u vašem domu je prlicno napeta jer ma koji da vam je statu, slobodni ili u braku, nemate dovoljno osecaja licne slobode za šta cete se najverovatnije izboriti u prvoj polovini godine, ma kakvo rešenje našli. Mladi slobodni Jarcevi, rodeni krajem 80tih i pocetkom 90 ti mogu biti na pragu velike ljubavi sa osobom koja planira život u inostranstvu. Ako nameravate da osnujete porodicu, da iznajmite stan ili udete u brak, dobro razmislite kako to treba da izvedete da ne biste izazvali „potrese“ u kuci. Ne žurite sa zakljuccima na temu partnerove porodice i ne ulazite u rasprave oko sitnica. Moguci su zajednicki planovi u vezi sa karijerom i odlaskom za inostranstvo ili cete i vi i partner, posebno u junu i julu imati ozbiljne razgovore u vezi sa vašom buducnošcu i necete naci lako rešenje. Moguce su nove simpatije i neka nova ljubav u avgustu do polovine septembra može biti ono o cemu ste maštali.Sredovecni predstavnivi vašeg znaka i dalje su lojalni osobi koju dugo poznaju, moguce da su nekada radili zajedno i bice skloni tajnim ljubavima, slanju sms poruka sa ljubavnom sadržinom, vidanjima na skrovitim mestima a za to ce biti kriva pozicija romanticnog Neptuna u Ribama od pocetka aprila do pocetka avgusta. Ako ste u dugoj vezi ili braku, pokušacete da „odradite“ sve što se od vas ocekuje ali emocije ce biti na nekoj durgoj strani. U junu Rak i Lav ce vam praviti probleme i manje ljubomorne scene. Bik, Strelac ili neki drugi Jarac mogu biti veoma uporni da vas osvoje a Blizance i Device treba da izbegavate posebno krajem aprila do polovine maja i u avgustu jer ce biti nervozni i netolerantni.Jul i kraj septembara i prva polovina oktobra donose nervozu i nerazumevanje, potrebu za snažnim doživljajima, za velikim ljubavima. Period od avgusta sve do 20. septembra takode može biti stresan osim ako osoba koja ima veze sa uniformisanim licima, atraktivna, direktna a osecajna ne privuce ce vašu pažnju. Pristacete da nekome poverite svoje tajne, pazite samo da ne izazovete skandal u porodici.Novembar i decembar su rezervisani za tajne susrete.

Zdravlje – Pomracenja Sunca i Meseca u junu, pocetkom juna, krajem novembra i pocetkom decembra pogadaju astrološke kuce zdravlja, i tada se više odmarajte.

VODOLIJA. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Posao – Ovo je jedna od znacajnih godina, posebno prva polovina godine može vam doneti brige ili veliku uspeh što u velikoj meri zavisi od vas, vašeg stava i spremnosti da cinite ustupke kolegama i prijateljima. Pocetak godine donosi sukob sa Ovnom i Jarcem a u februaru moguce i sa Lavom. Neptun, planeta kreativnosti i mašte napušta vaš znak ali 4. aprila ulazi u Ribe, što vama može doneti veliki novac i popularnost ako radite sa strancima ako se bavite medicinom, istraživackim radom, ako ste umetnik ili sportista. Uran, planeta promena, smelosti, originalnosti, posle više od 80 godina ulazi u znak Ovna i bice na pocetnim stepenima ovog znaka, od 12. marta do 10. jula a to je vaša astrološka kuca intelekta, putovanja, komunikacije i cinice vas smelim da se upustite nove poslove. Studenti, osobe koje rade u medijima, treblo bi da u tom periodu daju maksimum od sebe. Od 4. aprila bice vam naklonjen i Neptun, planeta mašte koji do 6. avgusta boravi u vašoj astrološkoj kuci posla i novca što savršeno odgovara umetnicima, lekarima, naucnicima i novinarima. April i maj su za vas meseci u kojima možete zablistati ali ne treba da se preterano predate osecanju trijumfa jer retrogradan Merkur, planeta intelekta koji upravlja dokumentacijom od 31. marta do 23. aprila i ponovo u avgustu bice retrogradan zbog cega možete imati problema u sferi finansija.Poslovi u vezi sa nekretninama ce krenuti nabolje posle 5.juna i jun i avgust mogu biti doneti veliki izazov ali otvorite cetvore oci. Ako nameravate da osnivate svoje preduzece ili da udete u privatan biznis, da se bavite nekretninama sacekajte pocetak juna ili još bolje drugu polovinu jula da vam jedan Blizanac ili Rak ne bi pokvarili planove.Ne pristajte na uslove koji vam ne odgovaraju. Tranzit Marsa, planete akcije koji ce vas pokrenuti polovinom januara, ponovo ce vam biti naklonjen svojom pozicijom u aprilu u drugoj polovini juna i oktobru. Na Jarca i Vagu moci cete u svakom pogledu da se oslonite. Sredinom i krajem godine moguc je veliki priliv novca. U avgustu krecu manji problemi, posebno ako ste u prolece ušli u finansisjske transakcije ili potpisivali ugovore o kreditu. Do kraja godine bavicete se sredivanjem stanja na vašem racunu.

Ljubav- Što ste duže u vezi to ste više izloženi stresu jer vi i partner teško možete naci zajednicki jezik. Jedina osoba kojoj treba da podredite svoju volju je druga Vodolija, Ovan ili Strelac. Lav vam je naklonjen ali nece imati mnogo razumevanja za vaše cesto ekscesno ponašanje. Jun je veoma naporan jer cete biti na meti kritike clanova porodice i partnera. Vaga i Jarac su osobe na koje možete da racunate ali vaša velika potreba za slobodom a cesto i raspravama dovešce do udaljavanja od stalnog partnera. Nove ljubavi su na pomolu.Nalazite se na prekretnici kada je u pitanju emotivni život.Pokušacete da ga držite pod kontrolom ali cete istovremeno želeli da napravite neki znacajniji zaokret i to može dovesti do cestih rasprava sa partnerom, narocito ako budete insistirali na svojoj licnoj slobodi. Vec krajem januara pocinjete da vodite buran društveni život. Mnoge veze koje ste prekinuli pre dvanaest ili šest godina sada se mogu obnoviti.Možete biti skloni paralelnim vezama i nespremni na kompromise. Bicete zaljubljivi, posebno u aprilu, junu i julu.Do jula cete biti u dilemi izmedu osobe koja radi u nekoj velikoj firmi, u medijima ili u stranom predstavništvu.Tokom pomracenja Sunca i Meseca 1.i 15. juna, 1. jula, 25. novembra i 10. decembra pomracice se i vaš odbrambeni mehanizam pa cete u zanosu ili ljutnji uraditi nešto što je kontraproduktivno jer slede represije od strane stalnog partnera koji ce vas naterati da se odlucite šta želite ili još gore po vas on ce se odluciti šta želi. Ako razmišljate o ulasku u brak ucinite to u avgustu. Ako ste rodeni krajem 70tih ili pocetkom 80tih zreli ste za osnivanje porodice i to ce se verovatno dogoditi u drugoj polovini ove godine.

Zdravlje – Moguci problemi metabolizma.

RIBA. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011. ...Detaljnije...www.conopljanews.net:

RIBE (20.2.-20.3.) PISCES
Posao – Na pragu ste velikih promena na poslu, uglavnom nabolje, narocito ako ste skloni da verujete u nemoguce, ako ste vizionar, altruista, kreativac a pri tom neverovatno uporni i svojeglavi. Smeli uspevaju a to ce važiti i za predstavnike vašeg znaka. Nove poslove pocnite u februaru ili martu ili pocnite da se „zagrevate“ za sve ono što sledi. Nemojte biti neopverljvii prema Vodoliji ili Jarcu, Vagi ili Škorpiji jer cete od njihovih saveta cak i kada vam ne odgovaraju imati koristi. Podrška osoba na položaju ili finansijska podrška porodice vam je od velikog znacaja. Ne oklevajte nego se upustite u posao za koji osecate da je vaše intimno opredeljenje cak i ako ste se bavili necim sasvim drugacijim ili nastavite svojim putem posebno ako ste na bilo koji nacin prisutni u medijima. Era Riba je odavno prošla ali period Riba pocinje a to znaci da ce uspeha imati svi koji se bave istorijom, arheologijom, naukom, medicinom, alternativnim oblicima lecenja, umetnici posebno. Ulazak Neptuna 4. aprila u vaš znak posle više od vek i po nije mala stvar. Imate sve šanse da, narocito ako ste februaraska riba sve do 6.avgusta dok se ponovo ne vrati u Vodoliju, napravite zaokret na poslu o kome ste sanjali. Umetnici, lekari, naucnici i sportisti mogu ocekivati veliku uspeh. Etnolozi, farmaceuti takode. Krenite posle 23. januara u akciju jer vam odgovara i pozicija Jupitera u Ovnu koji donosi veliki novac a posle 5. juna i mogucnost stalnog aranžmana, posao koji ima veze sa putovanjima i to u egzoticne zemlje, mogucnost saradnje sa Strelcem, Bikom, Vodoljom. Ako imate privatnu firmu ili strepite za svoje radno mesto izbegnite rasprave sa pretpostavljenim u martu, junu i novembru. Mnogi ce primetiti transformaciju vaše licnosti i vi cete potpuno „procvetati“. Skriveni talenti ce doci do izražaja i vaše sposobnosti ce biti i te kako dobro nagradene. Moguce je povece ulaganje u stambeni prostor ili posao sa nekretninama koji ce doneti veliku zaradu.U junu kada Jupiter, jedan od vaša dva vladaoca ude u mocnog Bika, slede veliki dobici preko nekretnina, rada sa strancima ili preko rada u medijima. U avgustu, septembru i u prvoj polovini oktobra ne rizikujete ulažuci novac u neke sumnjive poslove.

Ljubav - Iako važite za osobu koja cesto menja mišljenje, stav, predmet ljubavi, ove godine cete želeti da se skraite, zaljubite i odete pred oltar. Predstavnicima vašeg znaka nece biti dosadno, naprotiv, moci cete da ostvarite svoje snove o braku, porodici ali, ipak, vecina predstavnika vašeg znaka ce želeti da i dalje ostane slobodna. Preko posla, posebno ako radite sa strancima ili nameravate da predete u strano predstavništvo predstoje brojna udvaranja. Ma cime da se bavite imate šanse da postanete poznati a ako se inace bavite poslom preko koga ste poznati u javnosti, predstoji veliki uspeh. Retrogradni hod Merkura koji vlada vašom astrološkom kucom doma i porodice od kraja marta do 23. aprila i u avgustu može vas navesti na ishitrene odluke u sferi odnosa sa partnerom bilo da raskinete dugu vezu ili donesete preko noci odluku o ulaksu u brak. Osobe koje žive u nekim drugim zemljama ili cesto putuju, posebno one koje ste možda vec imali prilike da upoznate bice predmet vaše ljuabavi. Mladi partneri ce vam se cinit nepouzdani ma kog pola da ste sa oni malo stariji bice posesivni ali vama velika podrška u svemu i iskreno odani. Oni koji planiraju da se bave glumom ili režijom, muzikom, takode mogu imati uspeha. Rodeni pocetkm 90 tih mogu se nadati velikom uspehu. Sredovecne Ribe koje su propustite šansu u mladosti, dobijaju priliku koju nece propustiti. April i maj donose mladim damama Ribama udvaranje sredovecnog uspešnog biznismena a muškarcima vezu sa nekim ko ce ih odvesti do maticara Tokom cele godine se smenjuju kratki periodi vašeg raspoloženja i nesigurnosti ali jednom Biku, Raku ili Škorpji verovatno necete odoleti. Strelac i Jarac iz poslovnih krugova ce takode biti osobe koje ce vas intrigirati i verovatno uspeti, ako vi to želite, da odvedu do maticara. Jul i novembar mogu biti meseci u kojima ce vas privuci osoba koja je veoma popularna u poslovnim krugovima i sa kojom cete moguce i vi zapoceti saradnju.Kraj godine može doneti uzbudljive dogadaje sa osobama na položaju, afirmisanim i veoma upornim u pokušaju da vas osvoje.

Zdravlje - Proverite vid, izbegavajte izlaganje suncu.
I'm just different, but people call me crazy...
Post Reply