Godišnji horoskop

Post Reply
User avatar
emina
Site Admin
Posts: 913
Joined: Sat Oct 13, 2007 9:36 pm
Location: Ispod punog mjeseca
Contact:

OVAN (21.03. - 20.04.)
U 2008. nećete imati problema s provođenjem i izvršavanjem započetih poslova, a lako ćete se držati zadanih termina.
Upravo po tome će za ovnove biti važna 2008. Većinu poslova ćete uspješno i lako završiti, a projekti započeti u 2007. donijet će vam koristi u 2008. Tako da možete očekivati dobit, kako u materijalnom smislu, tako i u obliku priznanja.

Uglavnom, na poslovnom području, po pitanju karijere kao i društvenih odnosa 2008. će za ovnove biti aktivna, povoljna, unosna i probitačna. Vrlo često ćete biti u prednosti pred drugima, a neće nedostajati prilika u kojima ćete moći sami krenuti naprijed bez da očekujete pomoć drugih.

Imajte povjerenja u ljude koji vas vole, bez obzira da li se radilo o prijateljima obitelji ili partneru jer će vam biti od velike pomoći. Neka vam budu oslonac, ali i vi ćete njima morati pomoći svojim savjetima.

BIK (21.04. - 21.05.)
Već je ova godina postavila temelje onome što u 2008. očekuje bikove. Zakoračili su na nesiguran, ali plodan teren. Prijateljstvo i posao su područja u kojima bikove očekuju ugodna iznenađenja. Možda će se i sami iznenaditi što će sve dobiti, jer toliko toga sigurno nisu očekivali.
U 2008. Bikovi će morati dosta toga pustiti da se dogodi samo od sebe. Sljedeća godina će za bikove biti obilježena time da će posao i ljubav, ali i sreća i zdravlje biti na jednom dosta visokom nivou.

Glavni savjet za bikove u 2008. je da se otvore svim novitetima, budu spremni na izazove koje će im slijedeća godina donijeti. Iako inače nisu skloni promjenama u 2008. bikovi će naučiti cijeniti ih. Možda i zbog toga jer će većina promjena biti na bolje!

BLIZANCI
(22.05. - 21.06.)
2008. godina će za blizance biti jedna prilično osjećajna godina, zapravo godina uzburkanih osjećaja. Bit će tu i nostalgije i ljubavi, ali i suosjećanja. Neće svi biti pozitivni, ali blizancima će u 2008. od velike koristi u svladavanju negativnih svari biti prošla iskustva.
Slijedeće godine će blizancima često trebati odmor, predah od svega, nekakav lijek za dušu. I potrudite se to sebi priuštiti. Svako malo će osjetiti olakšanje, pa opet napetost, pa opet olakšanje. Pokušajte svaki dan gledati odvojeno, i svaki put se iznova s problemom suočiti sa svom snagom. Nemojte se ustručavati iskoristiti sve svoje kapacitete.

Glavno je da vi vjerujete u sebe i svoje sposobnosti. I potrudite se u svakom slučaju zadržati zdrav razum. Nemojte se ustručavati ponekad pitati za pomoć, pogotovo obitelj.

RAK
(22.06. - 22.07.)
Za rakove će 2008. biti godina promjena. Vjerojatno neće sve promjene proći mirno, stoga budite spremni i na turbulencije.
Čak i ako je sve jasno, dobit ćete neku novu briljantnu ideju koja će sve zakomplicirati. I to neće vrijediti samo za vas, nego i za one koji vas okružuju, pogotovo obitelj. Upravo zbog tih vaših iznenadnih, ali razumnih i dobrih ideja sve će se češće drugi oslanjati na vas i tražiti vaš savjet.

Što se tiče posla nastavite u smjeru u kojem ste krenuli 2007. pa čak i ako vam se čini da od toga nema nekih dobrih rezultata. 2008. bi mogla mnoge rakove ugodno iznenaditi.

LAV (23.07. - 22.08.)
Lavovi su u ovoj godini postali svjesniji svega što ih okružuje, te u neku ruku postali zreliji. Često je sreća bila na njihovoj strani i stoga bi u 2008. trebali ipak malo usporiti i pronaći više vremena za odmor.
Iako ste se u 2007. više koncentrirali na osobne probleme, uspjehe i zadovoljstvo, bilo da se radi o obitelji ili partneru, naredna 2008. će vam donijeti odmor od svega toga.
Budući da je sada sve mirnije moći ćete uživati u plodovima iz 2007.

S druge strane u prvi plan će doći financije i sve što se tiče novca dobit će značajnije mjesto. Često ćete se pitati da li štedjeti ili kupiti nešto. I jedino što vam zvijezde savjetuju na tom području je da budete oprezni i da svaku novu priliku dobro proučite.

DJEVICA
(23.08. - 22.09.)
Za djevice bi 2008. trebala na većini područja biti relativno dobra, dok će na nekim biti iznimna. Rođeni u znaku djevice su u slijedećoj godini u vrlo povoljnom položaju. Moglo bi se reći da spadaju u skupinu znakova koji su u najboljem položaju u 2008.godini.
Mogu se pripremiti na brojne inicijative, ali i inovativnosti koje će im donijeti slijedeća godina.
Iako su inače sklone preispitivanju svega, u slijedećoj godini djevice ne trebaju dovoditi u pitanje i analizirati svoju sreću, trebat će jednostavno prihvatiti da je ona na njihovoj strani.

Pozitive situacije očekuju djevice na poslovnom, ali i na ljubavnom području. Djevice u slijedećoj godini mogu očekivati uspješna putovanja, dugoročna ulaganja i dobru ljubavnu situaciju.

VAGA (23.09. - 22.10)
U 2008. vage bi trebale moći uživati u plodovima svoga rada iz 2007. Kao da će sve što su prije radili sada se napokon isplatiti. No, naravno, bolje bi bilo ne oslanjati se samo na to, nego ostati čvrsto na zemlji.
Obratite pažnju na financije i nemojte biti previše rastrošni, prije svake veće kupovine ipak malo bolje razmislite.

Od vaga će se u slijedećoj godini očekivati dosta strpljenja, ali i dobra doza odlučnosti.

ŠKORPION
(23.10. - 21.11.)
Budući da škorpione očekuju zanimljive i pomalo drugačije stvari, njima će biti najvažnije da u slijedećoj godini budu spremni prihvatiti izazove. Budite otvoreni, svemu dajte priliku i ne dozvolite da vam bilo kakva prilika propadne. Očekuju vas doista uzbudljive i dobre stvari.
Sreća bi se škorpionima mogla smiješiti na svakom koraku i u svakom području života. Jedino što je na vama to je da spremno dočekate sve izazove i date im priliku. Ni prema čemu nemojte u startu biti skeptični.
I na sentimentalnom području škorpione očekuju lijepe stvari. U svakom slučaju škorpioni se ne trebaju brinuti oko toga što im donosi 2008. Oni se samo trebaju opustiti i prepustiti.

STRIJELAC (22.11. - 21.12)
Budući da su u 2007. godini strijelci morali napraviti izbor i donijeti neke odluke, u 2008. će se pokazati rezultati i koliko su njihove odluke bile uspješne.
U 2008. će se strijelci smiriti, biti čvrsto na zemlji i uglavnom uživati u svemu što im slijedeća godina donese.
Nemojte se iznenaditi ukoliko se napokon počnu isplaćivati sav trud i uloženo vrijeme, čak i u one stvari koje ste već odavno zaboravili. Svi problemi će za strijelce u 2008. biti prolazi.

Strijelci će biti čvrsti i uspjet će se suprotstaviti svemu lošem što im stane na put. Ponekad će im u tome pomoći dosadašnje životno iskustvo, a ponekad samo sreća.

JARAC (22.12. - 20.01.)
Dobar dio 2007. bio je samo priprema za nadolazeću godinu koja će donijeti velike osobne uspjehe. Neki će možda napustiti dosadašnje poslove, kao i profesionalne interese. Naglasak će biti vrlo vjerojatno na međuljudskim odnosima, i to doslovno sa svima – prijateljima, obitelji, partneru pa i poslovnim kolegama.
Što se tiče poslovnog uspjeha, jarcima se smiješe zvijezde i u 2008. Moglo bi se reći da su jarci među znakovima koji će imati najviše uspjeha u 2008.

Jarce će karakterizirati mogućnost shvaćanja svega, sazrijevanje na poslovnom, ali i privatnom planu.
Oni u 2008. mogu ući s puno nade, ali i optimizma. Velike promjene koje bi se mogle desiti u slijedećoj godini jarcu će donijeti napredak, mogućnost postizanja svega što zaista želi od života, te je jedino bitno da se oni potrude kako bi najbolje moguće iskoristili sve što im zvijezde pružaju u 2008. godini. I da, ne smiju zaboraviti uživati i zabavljati se!

VODENJAK
(21.01. - 19.02.)
Nakon svega što vas je izmorilo u 2007. vodenjaci će se u 2008. napokon moći odmoriti i odahnuti od svih problema, odluka i nedoumica.
Napokon ćete dobiti potrebnu dozu sigurnosti. Osjećat ćete se zaštićenije.
Vodenjacima će 2008. karakterizirati smirenost, spokojnost i bezbrižnost. Napokon ćete imati mogućnost više se koncentrirati na ono što stvarno želite, ali i posvetiti se zapostavljenijim sferama života.
Upravo zbog toga što ćete se smiriti u 2008. i budući da će sve biti malo usporenije imat ćete priliku razmisliti o svemu što želite i postaviti prioritete. Vodenjaci bi u 2008. mogli napraviti nove dugoročne planove za budućnost.

RIBA
(20.02. - 20.03.)
Mirne i refleksivne ribe u 2008. će otkriti jedan potpuno novi život. Sreća i smirenost su sastavni dio toga i to u svim sferama.
Prijateljstvo će biti važan dio života riba u 2008. godini. To će biti nepresušan izvor zadovoljstva i među prijateljima ćete postaviti dobre temelje za dugoročno prijateljstvo, povjerenje, a vjerojatno i mjesto gdje će se realizirati neke želje i ostvariti snovi. Stoga u 2008. ribe definitivno trebaju puno pažnje posvetiti prijateljima.
Do izražaja bi mogla doći i tvrdoglavost, no nemojte dopustiti da ona prevlada.

S druge strane na iskušenju će biti vaša racionalnost i realnost. Možda će suočavanje sa stvarnošću ponekad izazivati strah, ali bit će puno korisnije napraviti prave i točne procjene. U tom slučaju ćete osjetiti koristi, kao i dugoročni profit iz svega što radite.
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
robin hood
Posts: 2
Joined: Tue Sep 30, 2008 12:38 am

svida mi se godisnji za skorpione 8-)
Post Reply