Horoskopski znakovi

Post Reply
User avatar
tallamasca
Posts: 943
Joined: Sun Oct 28, 2007 2:32 pm
Location: Split

Koliko i kako značenje horoskopskih znakova, položaj planeta utječe na ljude? Jer svaki dan možeš čuti "Ma takvi su ti vodenjaci/..."
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
User avatar
SEVERUS
Posts: 43
Joined: Fri Jan 25, 2008 10:29 am

Aj sad neshto da kazem,ali gledano iskljuchivo sa nauchne strane ;)

Horoskposki znaci zaista mnogo utichu na ljude,jer sam termin rodjenja ima izuzetan uticaj na nas.Dakle,ukoliko su dece rodjena u jesen,prvi utisci iz spoljashnjeg sveta koje mogu da prime,su vezani za zimu,jer u prvih nekoliko meseci deca nisu svesna sveta oko sebe(bar ne u nama svojstvenom smislu)
Uzevshi u obzir to da su prvi utisci imaju izvesnog znachaja na maturaciju i formiranja nekih osobina,samim tim su bitni za izgradnju nekih osobina deteta.
Samim tim,postoje izvesne opshte karakteristike za ljude istih znakova,od kojih,naravno chesto mogu postojati izvesna odstupanja.

Eto,to je neka moja teorija,pa vi razmislite ima li logikde :D
mensurosmani
Posts: 5
Joined: Tue Jul 14, 2009 8:32 pm
Contact:

tallamasca wrote:Koliko i kako značenje horoskopskih znakova, položaj planeta utječe na ljude? Jer svaki dan možeš čuti "Ma takvi su ti vodenjaci/..."
Horoskopski znak, dakle predstavlja položaj sunca u trenutku našeg rođenja i ne određuje nas u potpunosti (jer je sunce samo jedno tijelo od mnogih te može imati veliku ili malu važnost u nečijem horoskopu ovisno od ostalih postavki). U horoskopu je najbitniji položaj ascedenta tj. podznak i položaj vladara podznaka te njegovi odnosi s drugim planetama. Ne postoje dvije iste natalne karte, to je kao otisak prsta.

Horoskop je zapravo karta ili bolje fotografija neba u trenutku kad je pojedinac prvi puta udahnio zrak. - i ta karta otprilike važi za svakog desetog čovjeka jer se često zna dogoditi da razni događaji u životu utisnu novu natalnu kartu (kao da se pojedinac ponovno rodio - npr klinička smrt)

Opčenito ima 12 astroloških znakova, a svaki pojedinac ima neke karakteristike od svih astroloških znakova ovisno o promatranom području života što ide preko astroloških kuća što vrijedi ako promatramo tradicionalnu astrologiju, dok za uransku imamo posve drugu priću.
Ja sam Hadži Šejh Mensur Osmani - egzorcista
http://www.mensur-osmani.co.cc/
GSM +385-95-817-9843
User avatar
tallamasca
Posts: 943
Joined: Sun Oct 28, 2007 2:32 pm
Location: Split

ja sam recimo vise pod utjecajem podznaka nego znaka.
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
Post Reply