sto se ljubavnih veza tice, uvijek su mi bile naklonjene djevice i skorpioni, trenutno sam u vezi s jednim lavom i to je prilicno dinamicna veza, jos se s lavovima na taj nacin nisam susretala, jedino iskljucivo prijateljska razina i s te strane sam se sa svim lavovima dobro slagala - upoznajem ga i ima puno i pluseva i minuseva i bila bih zahvalna ako bi mi netko mogao malo vise reci upravo o toj kombinaciji.
jedna sam od onih osoba koje sve vole saznati i samostalno zakljuciti, rijetko da bas procitam neku konkretnu literaturu... samospoznaja, nema do toga!
opcenito, uvijek bih se na prvo pronasla sa skorpionom, bilo da se radilo o prijateljskoj, bilo o ljubavnoj vezu, upravo iz tog razloga smatram da sam skorpion u podznaku jer imam nekoliko skorpiona u zivotu koje smatram odlicnim prijateljima! ali da im se ne smijes zamjeriti.. ne smijes!

s djevicama ovako nisam posebno dobra, ne znam, kompliciranog su uma kao i ja i ne odgovaraju mi, osim decki..
best frendica mi je jarac, bivsa best frendica bik i s tim znakovima sam uvijek bila vise manje ok! s bikovima se mora biti malo na oprezu, prebrzo planu i isto tako se brzo i ugase!!
ovnovi kao frendovi super, zive vatre ako se krene na nesto vise, to mislim i za ovog lavica! imala sam jednog ovna i imali smo prilicno cudan odnos i sa frendom i s tim deckom s kojim je bilo i nesto vise.. - zatvoreni, emotivni, napravili bi sve, sebe stavljaju u prvi plan, hvalisavi, nemirna otvorena duha.. bas prave vatre!! s njima je toplo hladno - pale gase..
objasnila sam taj odnos rijecima da sam i sama zemlja, koju moj podznak savrseno nadopunjuje jer me istovremeno hrani - u normalnoj kolicini voda balansira zemljom, u prevelikoj ju utapa i zbog toga se koji put doslovno gusim u vlastitim emocijama i vodim prevelike borbe sama sa sobom - unutarnje... vatra na mene djeluje kako lose s jedne strane, tako ju ta voda s druge strane - smiruje i stisava strasti..
ribice mi ne sjedaju bas najbolje, s vodenjacima se previse svadam, s vagama sam super, onda odu pa se opet vrate i opet smo super i tako stalno! sa blizancima ista stvar kao s vagama, ali ovisi, ima ih i s kojima sam na pas mater - nepopravljivo! previse su ''zracni'' - tu su pa nestanu pa su opet tu i opet nestanu, s nekima se ne posvadam, al jednostavno imamo cudan odnos. rakovi tak tak, ima nesto zbog ceg si i nismo bas tako dobri, strijelci su ok, sa svima sam njima vise manje ok, nikakav preintenzivan odnos!