* Prijava   * Registracija

Zadnji put si ovdje bio/la: .
Sada je: čet ruj 09, 2010 12:56 pm.
Neodgovoreni postovi |  Aktivne teme | 

Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vaš odnos s drugim znakovima
PostPostano: sri kol 19, 2009 5:52 pm 

Najbolje se slažem sa zračnim znakovima (naravno), od vatrenih se najbolje slažem sa strijelcima, a sa ostalima sam ok

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:55 pm 

sto se ljubavnih veza tice, uvijek su mi bile naklonjene djevice i skorpioni, trenutno sam u vezi s jednim lavom i to je prilicno dinamicna veza, jos se s lavovima na taj nacin nisam susretala, jedino iskljucivo prijateljska razina i s te strane sam se sa svim lavovima dobro slagala - upoznajem ga i ima puno i pluseva i minuseva i bila bih zahvalna ako bi mi netko mogao malo vise reci upravo o toj kombinaciji.
jedna sam od onih osoba koje sve vole saznati i samostalno zakljuciti, rijetko da bas procitam neku konkretnu literaturu... samospoznaja, nema do toga!

opcenito, uvijek bih se na prvo pronasla sa skorpionom, bilo da se radilo o prijateljskoj, bilo o ljubavnoj vezu, upravo iz tog razloga smatram da sam skorpion u podznaku jer imam nekoliko skorpiona u zivotu koje smatram odlicnim prijateljima! ali da im se ne smijes zamjeriti.. ne smijes! :)

s djevicama ovako nisam posebno dobra, ne znam, kompliciranog su uma kao i ja i ne odgovaraju mi, osim decki..

best frendica mi je jarac, bivsa best frendica bik i s tim znakovima sam uvijek bila vise manje ok! s bikovima se mora biti malo na oprezu, prebrzo planu i isto tako se brzo i ugase!!

ovnovi kao frendovi super, zive vatre ako se krene na nesto vise, to mislim i za ovog lavica! imala sam jednog ovna i imali smo prilicno cudan odnos i sa frendom i s tim deckom s kojim je bilo i nesto vise.. - zatvoreni, emotivni, napravili bi sve, sebe stavljaju u prvi plan, hvalisavi, nemirna otvorena duha.. bas prave vatre!! s njima je toplo hladno - pale gase..

objasnila sam taj odnos rijecima da sam i sama zemlja, koju moj podznak savrseno nadopunjuje jer me istovremeno hrani - u normalnoj kolicini voda balansira zemljom, u prevelikoj ju utapa i zbog toga se koji put doslovno gusim u vlastitim emocijama i vodim prevelike borbe sama sa sobom - unutarnje... vatra na mene djeluje kako lose s jedne strane, tako ju ta voda s druge strane - smiruje i stisava strasti..

ribice mi ne sjedaju bas najbolje, s vodenjacima se previse svadam, s vagama sam super, onda odu pa se opet vrate i opet smo super i tako stalno! sa blizancima ista stvar kao s vagama, ali ovisi, ima ih i s kojima sam na pas mater - nepopravljivo! previse su ''zracni'' - tu su pa nestanu pa su opet tu i opet nestanu, s nekima se ne posvadam, al jednostavno imamo cudan odnos. rakovi tak tak, ima nesto zbog ceg si i nismo bas tako dobri, strijelci su ok, sa svima sam njima vise manje ok, nikakav preintenzivan odnos!

Vrh

PostPostano: ned ruj 27, 2009 7:17 pm 

A da li se itko slaže s muškim ribicama?????? aaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja jednostavno ne mogu vjerovati koliko nesigurnosti i neodlučnosti ta bića mogu imati..... :roll:
.....a tim gore što sam ja jedna snažna vodenjačica :lol:

Vrh

PostPostano: sub lis 24, 2009 12:43 pm 

SNOVI je napisao/la:
A da li se itko slaže s muškim ribicama?????? aaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja jednostavno ne mogu vjerovati koliko nesigurnosti i neodlučnosti ta bića mogu imati..... :roll:
.....a tim gore što sam ja jedna snažna vodenjačica :lol:

nitko! a to kaže jedna ženska ribica!

Vrh

PostPostano: pon stu 30, 2009 9:39 pm 

ja se dobro slazem sa muskim ribama :D

Vrh

PostPostano: ned ožu 14, 2010 12:38 am 

ja se najbolje slazem sa muskim rakovima. a inace sam skorpija-lav :P

Vrh

PostPostano: čet lip 10, 2010 4:24 am 

ja sam ovan i rak podznak, moji prijatelji su ovan(3najbliža) jedan tren se koljete,kad se ispušete nema boljeg, noža u leđa samo ako stvarno si nešto gadno napravio ali onda nema svađe-samo zbogom, lav-samo ne kritiziraj :D
rak, strijelac i vaga.
od veza ovan, lav,vodenjak i rak. :D
nekako se skontam s djevicama, kao prijateljima al kada počnemo biti jako bliski sve me više nerviraju i doslovno počnem ih izbjegavati. dobre su to osobe ali kod njih postoje dvije stvarnosti.

eto sad sam u na početku veze s djevicom, i stvarno da mi nije ovako drag,
prešla bih cestu kad bih ga srela :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: