Metode pročišćenja

Prometej
Posts: 39
Joined: Mon Feb 07, 2011 9:57 am

E super... ja na proljeće (3.mj negdje) krečim i preuređujem sobu. Ugl. kad sve pokrečim pospremim prvo ljepo sebe riješim loših utjecaja i energija kupkom jer je najjednostavnije a onda i sobu. U svaki kut sobe stavim čiste morske soli kupljene samo za tu prigodu. Otvorim prozore i vrata i krećem od vrata u smijeru kazaljke na satu sa zapaljenim incenskom tamjena i sviječom koja je premazana uljem za zaštitu (u ulje stavljam biljke zaštite koje su mi na raspolaganju). Plako se krečem znači u smijeru kazaljke na satu i u sebi ponavljam vrlo jednostavnne stihove koji mi pomažu vizualizaciji. Zamišljam kako sa propuhom odlazi sve prljavo i nečisto a ostaje samo bistrina. Kad završim pometem sol i bacim je u rijeku, sviječu ostavim da izgori do kraja (osigurana naravno) i postavim kristale koji su naravno već očišćeni i napunjeni. I to je to, vrlo jednostavno i učinkovito jer u sobi stvarno kao da je zrak sviježiji i prozirniji dugo nakon toga (ne samo par sati jer sam napokon otvorila prozore :D )
User avatar
Shadow
Posts: 66
Joined: Tue Apr 07, 2009 1:17 am
Location: Montenegro , Podgorica

Ah svidja mi se, pogotovu dodatak kristala, mozda kao zastitna mreza ? Nisam stavio u mom post-u al I ja dodam sol. I da kao sto ste natuknuli, dobro je na bilo koji nacin zastititi osobu/prostor nakon ciscenja.

Ja volim da koristim prahove za to, kad naprimer ocistim neku sobu, ispred praga napravim liniju od sprasene crvene cigle, prema tradiciji zli ljudi i zli duhovi je ne mogu preci :) A kad se doda malo cimeta i braon secera privlaci klijente, ako recimo napravimo liniju ispred poslovnog prostora.
nada
Posts: 200
Joined: Sun Apr 04, 2010 8:41 pm

super nije lose za smedji secer i zimet nisam znala
hvala
Post Reply