Romkinje

User avatar
nina8
Posts: 11
Joined: Wed Sep 14, 2011 1:05 pm

Prije nekih 5 mjeseci mi se desilo nešto čudno. Išla sam u banku riješavat neke stvari. nakon toga sam se vratila na parkiralište i sjela u auto. u tom trenutku kad sam sjela u auto su se niotkuda preda mnom pojavile dvije romkinje. odmah su počele s pričom. ovako nekako je tekao razgovor:
romkinja: vi ste vrljo lijepi
ja: hvala
romkinja: ali imate nekakvih problema. dali vas boli noga?
ja: da (sva zbunjena jer sam par dana prije toga pala niz stepenice i malo ozlijedila nogu, ništa strašno, i to se nije moglo prijmjetiti)
romkinja: nagazili ste na urok. a gdje se trenutačno nalaze vaša djeca?
ja: u vrtiću su (opet sva zbunjena jer netko tko me ne pozna nikad nebi reko da imam djecu jer izgledam puuuno mlađe i mršava sam i mala)
romkinja: dali se jedno od djece ponekad vrti u snu, nemirno spava?
ja: pa da (kćer mi često priča u snu, meškolji se)
romkinja: a gdje vam je vaš dragi koji vas jako voli? negdje je daleko od vas.
ja: na terenu je (tad je radio na terenu u slavoniji a mi inaće živimo u Sisku)
romkinja: u zadnjih par godina vam neide najbolje ni u braku ni u financijama (u tom smislu je nešto rekla)
ja: pa istina, da (stvarno nam neide, često se svađamo, puno problema, s financijama na vi, u dugovima...)
romkinja: eto vidite to vam je zbog uroka. morate se zaštiti.
onda mi je nudila da kupim nekakvu biljku od nje da se zaštitim (ne mogu se sjetiti o kojoj biljci je bila riječ). međutim ja sam joj rekla da sad stvarno nemam novaca i da ne mogu ništa kupiti. ostavila mi je svoj broj mobitela i rekla mi je da kad budem imala novaca da joj se obavezno javim pa da kupim tu biljku jer mi inaće neće biti bolje.

ostala sam zbunjena. bilo mi je sumnjivo to što mi je htjela prodati biljku, nekako kao da se sve svodilo na to da ona nešto zaradi, ali opet s druge strane sve što mi je rekla pogodila je. ne znam uopće šta bi mislila.
šta vi mislite o svemu tome?
Prometej
Posts: 39
Joined: Mon Feb 07, 2011 9:57 am

Pogodila ti je za nogu: Ako te je noga boljela vrlo vjerojatno si šepala ili barem malo zavlačila nogu

Imaš klince: Vrlo vjerojatno si imala u autu neke stvari od njih ili je auto bio u stanju koji upućuje na to da osoba ima djecu a i Sisak je mali grad.

Djete nemirno u snu: Vrlo mali broj djece je miran u snu. Veliki Nemiri u snu djeteta, strah od mraka, strah od toga ostanu sama itd... takve stvari mogu biti simptomi nekih uroka ali razmisli da li ti dijete ima takvih problema ili se samo meškolji u snu i nemirnije spava kao i svako drugo dijete.

Financijski problemi: Svaka do svaka druga osoba danas ima financijske probleme. Kad si izlazila iz banke vjerojatno nisi bila najvedrija osoba sa izrazom lica koje odaje spokoj mir i zadovoljstvo. Žena te je vrlo vjerojatno pročitala i pokušala zaradiot na tebi.

Ako nakon ovog svejedno veruješ da je natebe bačen urok kupi tu travu i napravi šta ti kaže jer nema goreg uroka od onog koji baciš n sebe.
Prometej
Posts: 39
Joined: Mon Feb 07, 2011 9:57 am

Eh da problemi s partnerom?? Vrlo vjerojatno izazvani financijskom situacijom te ste oboje isfrustrirani što dovodi do konflikta...
User avatar
nina8
Posts: 11
Joined: Wed Sep 14, 2011 1:05 pm

hvala ti na odgovoru.
samo da pojasnim još par stvari. nisam šepala niti zavlačila nogu jer me nije baš tolliko bolilo da se ne mogu osloniti na nju. hodala sam sasvim normalno.
sumnjam da su me vidjele da izlazim iz banke jer je banka dosta udaljena od mjesta gdje sam parkirala auto. jedino ako su me pratile.
a što se ostalog tiče možda si u pravu. u autu sam imala sjedalice pa su po tome mogle zaključiti da imam djecu.
ali kako su onda znale da mi je muž negdje daleko? možda su slučajano pogodile...
da bar nije nikakav urok...
Prometej
Posts: 39
Joined: Mon Feb 07, 2011 9:57 am

Ha čuj... ja ti ne volim baš vjerovat tak svakoj ciganki koja uleti "ćeš´ da ti gatam".. ali znam da neke od njih imaju određene sposobnosti, ako ti vjeruješ da te podatke nikako nije mogla znat djeluje ti iskreno i vjeruješ da je na tebe bačen urok odi na stranicu imaš rituale za poništenje uroka ili kupi tu biljčicu.
kolko te novaca traži za to?
User avatar
nina8
Posts: 11
Joined: Wed Sep 14, 2011 1:05 pm

Problem je u tome što i nakon 5 mjeseci još uvijek ne znam šta bi mislila. a što se novaca tiče tražila je koliko god mogu dati, 200/100/50. nije bio baš određeni iznos.
moja svekrva je rekla da će pitati jednog čovjeka koji se razumije u te stvari da provjeri dali je bačen urok na mene. samo ne znam kad će to biti.
User avatar
Baphomet
Posts: 326
Joined: Thu Nov 15, 2007 10:19 am
Location: Pula
Contact:

Nisam još upoznao romkinju koja ima bilo kakve sposobnosti. Sve se to svodi na psihologiju i novac.

Ljudski je mozak tako koncipiran da svugdje traži obrasce, ako ga napuniš sa svakakvim informacijama on će automatski tražiti obrasce iz prošlosti u koje će smjestiti te informacije.

Skoro svi "vidovnjaci" mogu pogoditi prošlost ali im je zato jako teško pogoditi budućnost.
Welcome twilight. Welcome blackness. Welcome inky night. Only in darkness can I see your soul.
User avatar
nina8
Posts: 11
Joined: Wed Sep 14, 2011 1:05 pm

Ipak nije nikakav urok u pitanju. Bila sam jučer kod žene koja gleda u grah, koja mi je rekla da nikakav urok nije bačen na mene ni na kuću u kojoj živim. koje olakšanje... :D
zoran1
Posts: 8
Joined: Tue Jul 19, 2011 12:56 am

Sto se tice romkinja jedna u hiljadu zna nesto a ostalo ti je vec napisano ovde.
Pomenula si grah pa me zanima jel ta osoba koja gleda u isti radi jos nesto osim gledanja?Nisam cuo vec mnogo godina da ima neko ko gleda u grah. Hvala unapred na odgovoru!
User avatar
nina8
Posts: 11
Joined: Wed Sep 14, 2011 1:05 pm

Mislim da samo gleda u grah ali nisam baš sigurna, nisam ju htjela ispitivati. Uglavnom radi se o jednoj starijoj gospođi koja to čini mi se radi već dugo i mislim da joj to jako dobro ide, jer sve što je rekla je istina i sve što je rekla o budućnosti ima smisla i počinje se dešavati.
Post Reply