Kako znati da li mi je kuca, ja i moja porodica pod urokom?

Post Reply
User avatar
little wich
Posts: 264
Joined: Thu Dec 31, 2009 6:55 pm
Location: Bar

Zanima me kako da znam da li je moja kuca pod kakvim urokom, jer nekoliko godina nikako da nam krene na finansiskom polju, mada se u zadnje vrijeme i oko drugih stvari ne slazemo bas najbolje. Voljela bi to znati, bilo bi mi od velike koristi.
Prometej
Posts: 39
Joined: Mon Feb 07, 2011 9:57 am

Kako znati da li su RH i njeni stanovnici pod urokom jer već par godina nikako da se nešt pokrene u financijskom sektoru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemam pojma... pročisti posveti prostor, zaštiti se... možeš pokušat sa nekim spellom za privlačenje novaca.... Prije toga razmisli da li možda griješite u nečemu te su zbog toga financije u banani... 8-)
Prometej
Posts: 39
Joined: Mon Feb 07, 2011 9:57 am

little wich wrote:Zanima me kako da znam da li je moja kuca pod kakvim urokom, jer nekoliko godina nikako da nam krene na finansiskom polju, mada se u zadnje vrijeme i oko drugih stvari ne slazemo bas najbolje. Voljela bi to znati, bilo bi mi od velike koristi.
Šta se tiće neslaganja u obitelji... probaj sa kristalima... Stavi Topaz u prostorijuj u kojoj najčešće boravite (ja bi stavila taj)... Sve o kristalima i njihovoj upotrebi imaš na forumu :D
User avatar
little wich
Posts: 264
Joined: Thu Dec 31, 2009 6:55 pm
Location: Bar

ok. hvala.
Post Reply