Ne pamtim kad sam imala nocne more. Nisam nikad. ili ih bar ja tako ne dozivljavam.... jer ono malo sto sanjam uglavnom sanjam s razlogom. tako da ih ne dozivljavam kao nocne more, ako su to losi snovi nego kao upozorenje.
Noćne more
- tallamasca
Oho ho tema o meni ... hehehe salim se
)
Ne pamtim kad sam imala nocne more. Nisam nikad. ili ih bar ja tako ne dozivljavam.... jer ono malo sto sanjam uglavnom sanjam s razlogom. tako da ih ne dozivljavam kao nocne more, ako su to losi snovi nego kao upozorenje.
"From that crazy night I'll never forget my love..."
Without Face: "Tallamasca"
Without Face: "Tallamasca"
Evo ja vecinom imam more. Cijeli svoj život. 70% snova su mi more... Ovih 30% se ili ne sjecam ili su kolko tolko normalni. U zadnje vrijeme sam skužila kako kontrolirat takve snove. Pocela sam ih "pretvarat" u lucidne, tj. vježbam kontrolu sna. Tako da kada i sanjam neku moru preuzmem cijlu pricu u svoje ruke i okrenem san. Zna cak bit i zabavno 
An´ye harm none, do what ye will!
Ja sam neki dan išao u dućan od Osmana Hasanpašića, tražio sam neko kamenje - kristale... i dođem ja već na blagajnu kadli ugledam nekakve kristale u obliku gugle male oko 2 cm... i nekakav narančasti (kalcit) me odmah privukao te sam si ga kupio...
I sad... dođem ja doma i prije spavanja stavim si ja taj kamen pod jastuk... odkad ga imam pod jastukom sanjam samo pozitivne , lijepe snove... više uopće nemam noćnih mora... u početku nisam mislio da je zbog kamena pa sam ga bio maknuo na par dana i tada nisam ništa sanjao ili sam imao neke ružne snove... Sad ga svake večeri imam ispod jastuka i lijepo sanjam... jedini je problem što se u većini slučajeva ne mogu sjetiti o čemu je san bio...
I sad... dođem ja doma i prije spavanja stavim si ja taj kamen pod jastuk... odkad ga imam pod jastukom sanjam samo pozitivne , lijepe snove... više uopće nemam noćnih mora... u početku nisam mislio da je zbog kamena pa sam ga bio maknuo na par dana i tada nisam ništa sanjao ili sam imao neke ružne snove... Sad ga svake večeri imam ispod jastuka i lijepo sanjam... jedini je problem što se u većini slučajeva ne mogu sjetiti o čemu je san bio...