Dobrodošli!
Ovdje se članovi mogu predstaviti, reči par riječi o svojim interesima.
Uživajte!
Dobrodošlica!
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
aaa...Pozdravljen! Dobrodošao Tormentor!
Svi imamo sjenovito jastvo koje je dio naše stvarnosti. Sjenka nije tu da nas povrijedi već da ukaže na mjesto gdje smo nepotpuni. Kada prihvatimo sjenku možemo je iscijeliti. Iscijeljena pretvara se u ljubav.
Ja sam jedno mršavo derište. Živim u Zagabriji (Savica). Moje magično ime je Eagles Wood (zovu me Drveni, a orao je moj simbol otkad sam otvorio blog). Volontiram. Magija me zanima već jako dugo, a u proučavanje sam dospio sasvim slučajno, nešto vezano uz lance sreće; napiso svoj i onda stara srala da se ne sprdam s tim. Pa se bacio u istraživanje. Dospio na stranicu nekog sotonističkog kulta. Zatim na knjigasjenki.com (moj glavni i najdraži izvor). Izrazito me zanima liječenje, o tome nisam uspio saznati NIŠTA. Mučim se sa svijećama.
-
Dobar dan 
Poštovani kolega Adonis me je uputio na ovaj forum i site, zovem se Nyphomania

Poštovani kolega Adonis me je uputio na ovaj forum i site, zovem se Nyphomania

Dobrodošla!